Veilig en comfortabel fietsen: Lidl biedt extra korting op topkwaliteit fietsaccessoire

Shopping
door VDS
zaterdag, 04 mei 2024 om 19:45
lidl
Ben je klaar om je fietsavonturen naar een hoger veiligheidsniveau te tillen? Lidl Online heeft precies wat je nodig hebt! Met hun nieuwste promotie kun je profiteren van de geweldige korting op een essentieel fietsaccessoire, de volwassenen fietshelm met afneembaar achterlicht.

Bescherming is topprioriteit, een punt dat Lidl hoog in het vaandel draagt!

Deze hoogwaardige fietshelm is uitgerust met vele functies die zijn ontworpen voor jouw comfort en veiligheid. De helm is extreem licht, maar biedt een hoge stabiliteit en hittebestendigheid dankzij de moderne inmold-bouwwijze.
De buitenschaal is gemaakt van stootvast polycarbonaat en de binnenschaal van zeer absorberend EPS, wat extra bescherming biedt voor de drager.
Een van de unieke mogelijkheden van deze helm is het innovatieve, afneembare achterlicht met modern lichtband-karater. Het achterlicht heeft drie verlichtingsstanden: continulicht, knipperlicht en looplicht, zo ben je in staat om het verkeer achter jou te informeren over jouw aanwezigheid en intenties, wat vooral nuttig is tijdens nachtelijke ritten.
Daarnaast is de helm voorzien van een insectenbescherming en een afneembaar vizier, twee belangrijke elementen die je gezicht en ogen tegen onaangename verrassingen beschermen. Reflecterende details op de helm en de riempjes vergroten je zichtbaarheid, vooral in omstandigheden met weinig licht.
Dankzij het eenvoudig met één hand te bedienen maat-instelsysteem met een traploze draaischakelaar, kun je altijd verzekerd zijn van de optimale pasvorm. Bovendien zorgen 13 luchtkanalen voor een optimale luchtcirculatie en houdt de wasbare voering de helm hygiënisch.
Comfort is ook een topprioriteit. Daarom is de helm voorzien van een kinkussen, wat een hoge draagcomfort biedt, zelfs bij langdurig gebruik.
Bij Lidl Online is deze fietshelm nu beschikbaar voor 14.99 euro. Hoewel de kwaliteit het de prijs waard maakt, dat is niet alles.
Er loopt nu een speciale promotie waarbij je nog eens 20% extra korting kunt ontvangen! Mis deze geweldige deal niet en ga naar de webshop van Lidl om deze uitstekende helm aan te schaffen. Wees veilig en blijf fietsen!