Ongelooflijk! Reinig je huis sneller en efficiënter met de nieuwste kit van Wibra

Shopping
door VDS
donderdag, 02 mei 2024 om 19:45
wibra banner rechthoek 1280 x 660 winkelzoeker 1024x528 1
Houdt u van een sprankelend schoon huis, maar heeft u niet altijd de tijd en energie om uren te poetsen? Zoek dan niet verder! Wibra heeft nu een spectaculaire promotie die uw schoonmaakroutine voorgoed kan veranderen.
Maak kennis met de wonderbaarlijke kracht van de Pink Stuff "The Miracle Schoonmaak Pasta Kit". Iedereen die een huis, appartement of zelfs een klein studentenkamertje schoon te houden heeft, weet hoe lastig het kan zijn om aangekoekt vuil, hardnekkige vlekken of makkelijk te beschadigen oppervlakken aan te pakken.

Wibra Miracle schoonmaak pasta kit, doet het werk voor jou in een handomdraai

De oplossing ligt gelukkig binnen handbereik dankzij de Pink Stuff Kit. Deze handige kit combineert de kracht van de Pink Stuff schoonmaakpasta met de geavanceerde technologie van de Miracle Scrubber Tool.
Een klein beetje pasta op de borstelkop van deze tool kan wonderen verrichten. In slechts enkele momenten kan u overal in uw huis hardnekkig vuil, aanslag of vlekken te lijf gaan. De borstels van deze tool draaien meer dan 10.000 keer per minuut, waardoor ze zelfs het meest hardnekkige vuil probleemloos verwijderen.
De Pink Stuff is daarnaast perfect geschikt voor een breed scala aan oppervlakken en voorwerpen. Denk aan pannen, kookplaten, gootstenen, PVC, barbecues, keramische tegels, glas, douches, tuinmeubelen, schilderwerk, boten, messing en roest.
Het gaat om een natuurlijke formule die zeer hoge prestaties kan leveren zonder dat er agressieve chemicaliën bij komen kijken. U maakt uw woning dus niet alleen stralend schoon, maar ook nog eens op een veilige en milieuvriendelijke manier.
Wanneer u deze kit koopt, ontvangt u 2 potjes reinigingspasta van 500 gram, een elektrische borstel, vier speciale opzetborstels voor verschillende soorten schoonmaakklussen en vier AA-batterijen. Dit alles tegen een onverslaanbare prijs van slechts 17,99 euro. De prijs is bovendien inclusief de Recupel bijdrage en zonder leverkosten.
Mis deze kans niet om uw schoonmaakroutine een flinke boost te geven! Bestel de Pink Stuff "The Miracle Schoonmaak Pasta Kit" vandaag nog via de webshop van Albert Heijn. Voor u het weet, glanst uw hele woning weer als nieuw.