Fascinerende bingetopper op Netflix over driehoeksrelatie die hoge spanning opleverd: "Houdt je aan je tv gekluisterd"

Entertainment
door VDS
zaterdag, 04 mei 2024 om 18:45
the tailor netflix serie
Op Netflix staat een serie waarover heel wat buzz is geweest toen deze reeks een tweede en derde seizoen kreeg en mensen echt verslaafd werden aan deze Turkse liefdesserie.
We hebben het over de sensationele Turkse serie ‘Terzi’ of ‘The Tailor’. Deze serie is echt uniek, met een prachtige mix van drama, mysterie, met constant geheime en onuitgesproken gevoelens die doorheen het plot zweven.

Geheimen en liefde maken het leven van een getalenteerde kleermaken heel complex

De driehoeksverhouding die zich ontwikkelt, dompelt de personages onder in een storm van emoties, die op fascinerende wijze op de kijker wordt overgebracht.
Een getalenteerde kleermaker Peyami (Çağatay Ulusoy), wordt smoorverliefd op Esvet (Şifanur Gül), maar er is een complicerende factor: Esvet gaat trouwen met Dimitri (Salih Bademci), Peyami's beste vriend.
Peyami veroorzaakte een schokgolf wanneer uitkomt dat zijn vader, Mustafa, helemaal niet overleden is, maar al die tijd ondergedoken zat in Peyami's huis, een geheim dat Peyami verborgen hield door schaamte voor zijn vaders mentale toestand.
En als dat nog niet genoeg is, maakt in het tweede seizoen Peyami's moeder, Kiraz, ook haar herintrede in hun leven.
De strijd om het hart van Esvet en haar gevoelens voor Peyami lopen als een rode draad doorheen het verhaal. Leven zonder de man waar ze echt van houdt, blijkt voor haar een pijnlijke realiteit.
Heel wat familiegeheimen komen boven water in deze tot nu toe onvergetelijke serie. Kijkers krijgen er nu nog steeds niet genoeg van.
"Een 100% aanrader, je zit aan je tv gekluisterd", "Ik hou van Dimitri, hij is zo gek", "Ik vond het geweldig. Wilde niet dat het eindigde!", zijn enkele enthousiaste reacties.