Unieke deal bij Lidl: Zorgt voor een onberispelijke en verfijnde look van je huisdier, altijd!

Shopping
door VDS
vrijdag, 15 maart 2024 om 19:45
lidl
Als u dag in dag uit verantwoordelijk bent voor de verzorging van uw huisdier, is de kans groot dat u waarde hecht aan hoogwaardige verzorgingsproducten.

Verzorg je hond zelf met deze uitgebreide aanbieding van Lidl!

Gelukkig is er nu een oplossing die u helpt bij deze taak: de Draadloze Verzorgingsset voor Huisdieren van Lidl, momenteel online verkrijgbaar voor een ongelooflijk voordelige prijs!
Deze draadloze verzorgingstool is speciaal ontworpen om het trimmen van huisdieren makkelijker en comfortabeler te maken, zowel voor het huisdier als voor de eigenaar.
De snijmachines zijn uitgerust met een titaancoating en keramische messen. Dit resulteert in superieure snijprestaties en duurzaamheid.
Bovendien bevat de set ook een LED-weergave die de status van de batterij en het geselecteerde snijniveau weergeeft.
De trimmer biedt vijf verschillende snijlengtes, variërend van 0,8 mm tot 2,0 mm, dat zorgt voor de perfecte vachttrim, ongeacht de haarlengte van uw huisdier. Daarnaast worden er ook 6 opzetkammen meegeleverd voor snijlengtes van 3, 6, 9, 12, 15 en 18 mm.
Het pakket bevat bovendien een extra trimmer, speciaal ontworpen voor het zorgvuldig bijwerken van de vacht op de poten van kleine huisdieren, een taak die vaak moeilijk uit te voeren is met conventionele trimmers.
De draadloze verzorgingsset voor huisdieren Lidl is voorzien van een oplaadbare Li-Ion accu. De oplaadtijd bedraagt ​​ongeveer 90 minuten. Wanneer de accu volledig is opgeladen kan de trimmer tot circa 60 minuten worden gebruikt.
Dus wilt u uw huisdier er altijd piekfijn uit laten zien met minimale inspanning? Dan is deze online deal van Lidl een ideale keuze. De verzorgingsset kan u nu online bestellen voor maar 24.99 euro incl. BTW en exclusief leverkosten.