Haast je! Netflix voert binnenkort aangrijpende film met Ben Affleck af

Entertainment
door VDS
vrijdag, 15 maart 2024 om 18:45
the way back netflix film
Een emotionele film, een echte tranentrekker, zal binnenkort niet meer beschikbaar zijn in de Netflix-bibliotheek. Dus laten we je de kans geven om het voor het laatst te zien voor het definitief weg is.

Als een aan alcohol verslaafde basketster aan de slag gaat als coach, is dat mogelijk zijn laatste redding 

Het verhaal van The Way Back volgt Jack Cunningham, vertolkt door Ben Affleck, een middelbare scholier die alles voor elkaar leek te hebben. Als basketballer had hij makkelijk zijn weg naar de universiteit of zelfs naar de beroepsleague kunnen vinden, maar hij koos ervoor om zijn rug naar het spel te keren, waardoor hij zijn toekomst opgaf.
Die gloriedagen voor Jack zijn allang vervlogen... Hij heeft het zwaar, maar is lang niet vergeten. Hij krijgt de gelegenheid om zijn leven een andere wending te geven wanneer hij gevraagd wordt om het worstelende basketbalteam van zijn vroegere middelbare school te coachen.
Ondanks zijn terughoudendheid, neemt Jack de uitdaging aan en verrast hij iedereen, inclusief zichzelf, door het team tot een winnend geheel te smeden. Mogelijk biedt deze kans tot coachen hem betere vooruitzichten in het leven.
In The Way Back zijn er tal van uitspraken die kijkers diep raken: "'Ik wil dat je enkel gelukkig bent, maar je moet dat zelf ook willen', beweegt me. De rillingen lopen over mijn rug. 'We kunnen niet veranderen wat is gebeurd, maar we kunnen wel kiezen hoe we verdergaan'. Het inspireert me om op te staan en te tonen dat het MIJN leven is, MIJN keuzes en MIJN toekomst die ik wil vormgeven op basis van hoe ik wil leven!"
Deze film presenteert Ben Affleck als Jack Cunningham, met Al Madrigal als Dan, Michaela Watkins als Beth, Janina Gavankar als Angela en Glynn Turman als Doc. The Way Back is op Netflix te kijken tot 10 april.