Denk nu al aan gezellig samenzijn en genieten: Feest in de tuin met de nieuwe online deal van Action!

Shopping
door VDS
woensdag, 13 maart 2024 om 19:45
action winkel
Kijk je nu al uit om binnenkort gezellig buiten te vertoeven en af en toe gezellig buiten te eten om na te genieten met vrienden? Dan heeft Action een spectaculaire deal voor je: de Easy Up partytent van Action.

Kijk jij al uit om zalig te genieten in je tuin, bekijk dan zeker deze promotie van Action!

Deze opvouwbare, makkelijk op te zetten tent is de perfecte aanvulling op elk feestje of gezellig samenzijn buiten. En nu kan je deze aanwinst voor je tuin gewoon online kopen!
De Easy Up partytent meet 3 x 3 meter en heeft een hoogte van maar liefst 2,65 meter. De ruime afmetingen zorgen ervoor dat er voldoende ruimte is voor jou en je gasten om comfortabel te zitten en te genieten van wat frisse lucht.
En dankzij de degelijke constructie ben je perfect beschermd tegen mogelijk slecht weer, wat wel eens kan voorkomen in België.
Het ontwerp van de tent is eenvoudig maar stijlvol. Het is gemaakt van uv- en waterbestendige stof met een PE-coating die weersbestendig is, wat betekent dat je vele seizoenen plezier kunt beleven aan deze beschutting voor in je tuin. Het frame is gemaakt van roestbestendig staal, waardoor het paviljoen stabiel en duurzaam is.
Maar het beste zit in de details: er is de mogelijkheid om de tent uit te breiden met twee zijwanden, waardoor je een nog gezelliger hoekje in je tuin kan creëren.
Eenmaal opgezet, transformeer je je partytent met enkele lichtjes en kaarsen tot een sfeervol toevluchtsoord om heerlijk te relaxen, zelfs bij wat regenval.
En wanneer de zomer of je feestje afgelopen is, is de tent net zo eenvoudig op te ruimen. Hij is makkelijk te demonteren en wordt geleverd met een handige opbergtas, waardoor hij weinig ruimte inneemt in je garage of tuinhuis.
And last but not least, de prijs. Voor slechts €59.95, inclusief btw en Recupel-bijdrage, leverkosten niet inbegrepen, kan deze veelzijdige partytent van jou zijn.
Dus waar wacht je nog op? Het is tijd om die tuinfeestjes naar een hoger niveau te tillen. Bezoek de webshop van Action vandaag nog en sla je slag met deze geweldige online deal!