Mis het niet: Decathlon brengt voetbalpassie voor jong en oud naar je tuin met aantrekkelijke aanbiedingen!

Shopping
door VDS
dinsdag, 02 april 2024 om 20:10
decathlon san javier
Liefhebbers van de prachtige voetbalsport, sla jullie slag! Decathlon, bekend om haar enorme keuze aan sportartikelen, komt met onweerstaanbare promoties waar iedere voetballer, jong of oud, van zal genieten.

Decathlon maakt alle voetballers blij, doelen om in eigen tuin te plaatsen!

Elke balvirtuoos weet dat niet enkel talent, maar ook oefening loont. Decathlon maakt het deze keer mogelijk om in je eigen tuin aan je techniek en tactiek te werken. Deze kans wil je toch niet laten schieten?
Twee onmisbare items voor iedere voetballer zijn doelen. Decathlon presenteert nu haar nieuwste online deals waar ook doelen deel van uitmaken, dus kom en ontdek het zelf!
Het eerste item zijn de fantastische pop-up doelen van 1.8x1.2m in de kleuren blauw en wit of rood en wit. Perfect om in de tuin een potje voetbal te spelen met de kinderen of zelfs op het strand.
Het net is in twee kleuren, dik en duurzaam. Daarnaast zijn deze doelen makkelijk te installeren zowel op gras als op beton. Gegarandeerd plezier voor het hele gezin; jong en oud. Nu voor slechts 74.99 euro, dat betekent een korting van 16%!
Daarnaast heeft Decathlon een voetbaldoel van 2,15 x 1,50 m in gegalvaniseerd staal. Dit doel is perfect voor ieder tuin. Het doel is robuust, staat stabiel en wordt geleverd met net, grondankers en klemmen.
Eenmaal geïnstalleerd is het bijna onmogelijk niet even een doelpunt te scoren. De prijs is eveneens aantrekkelijk, namelijk: 84.99 euro, een korting van 10%.
Als laatst mag de professionele voetballer in spe dit grote voetbaldoel van 5 x 2m niet missen. Dit doel is zodanig gemaakt dat het zich thuis voelt in elke tuin en op elk voetbalveld.
Het materiaal is super sterk dankzij uPVC en het net is dik en sterk. Het is gemakkelijk te monteren dankzij het clipsysteem. Dit professionele voetbaldoel is nu in aanbieding voor 219.99 euro, met 12% korting.
Voel je de adrenaline al stromen voor het komende duel met je vrienden of familie in je eigen achtertuin? Wees er snel bij, want deze aanbiedingen zijn enkel online te vinden.
Dus waar wacht je nog op? Klik, bestel en scoor die doelpunten! Voor meer informatie bekijk gerust de webshop van Decathlon.