Waar voor je geld: Lidl's stijlvolle oplossing om je tuin en huis netjes te houden

Shopping
door RMO
maandag, 01 april 2024 om 19:45
lidl
Als je op zoek bent naar stijlvolle en functionele opbergoplossingen voor je huis of tuin, kijk dan niet verder dan Lidl's online deals.

Lidl's opbergoplossingen die er megagoed uitzien en megapraktisch zijn in je tuin, terras, balkon, garage, ...

Deze supermarktketen is niet alleen bekend om zijn voordelige boodschappen, maar ook om zijn scala aan huishoudelijke artikelen. Je zal versteld staan van de fantastische prijzen van hun opbergboxen, die zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt.
De Tuinbox 160 l LIVARNO home, voor slechts 29,99 euro, is een slimme en duurzame keuze. Gemaakt van 100% gerecycleerde kunststof, zorgt het ook voor een groenere planeet.
Het robuuste, weer- en UV-bestendige materiaal zorgt ervoor dat je tuingereedschap, gereedschap of bewateringsaccessoires veilig zijn. De box heeft twee handgrepen en kan worden afgesloten met een hangslot (niet meegeleverd).
Bovendien is de montage een fluitje van een cent en kan gebeuren zonder gereedschap. Met afmetingen van ongeveer 77,5 x 52,7 x 44,5 cm, biedt de Tuinbox 160l voldoende opbergruimte zonder te veel ruimte in beslag te nemen in je tuin, balkon of terras.
Als je echter grotere items moet opbergen, dan zal de Universele opbergbox LIVARNO home, 270 l, van 34,99 euro, je niet teleurstellen.
Ook deze is gemaakt van 100% gerecycleerde kunststof en is speciaal ontworpen voor buitengebruik. Het bevat zelfs twee wielen voor eenvoudige transport, plus twee handgrepen.
De eenvoudige montage zonder gereedschap, maar met klikverbindingen is sowieso een voordeel. Bovendien kan je een hangslot (niet meegeleverd) gebruiken om de inhoud veilig op te bergen.
De box is weer- en UV-bestendig, dus je gereedschap, gieters, potjes, kussens,... zijn goed beschermd. De afmetingen zijn ongeveer B 117 x H 56 x D 45 cm.
Wat je opbergbehoeften ook zijn, Lidl's online deals van opbergboxen hebben je gedekt. Mis deze geweldige kans niet om je huis of tuin opgeruimd te houden.
Deze praktische, milieuvriendelijke opbergoplossingen worden tegen concurrerende prijzen aangeboden. Grijp je kans en geniet van het extra gemak en de functionaliteit die deze opbergboxen bieden.