Bespaar deze week met '2e pot gratis' bij Albert Heijn: Keuze uit diverse varianten

Shopping
door VDS
zondag, 05 mei 2024 om 19:45
albert heijn
Goed nieuws voor alle pindakaas-liefhebbers daarbuiten: de toonaangevende supermarktketen Albert Heijn heeft een fantastische promotie aangekondigd die je absoluut niet wil missen. Bij aanschaf van een pot Calvé pindakaas van 350 gram, ontvang je een tweede pot helemaal gratis!
Geliefd door jong en oud, is deze altijd trouwe pot een onverzadigbare bron van vezels, vitaminen en mineralen, klaar voor elk hongerig verlangen.

2e pot van 350 gram helemaal gratis bij Albert Heijn!

Het aanbod beperkt zich niet alleen tot de klassieke variant. Kies uit de romige mildheid van Calvé Creamy pindakaas, volledig bereid met duurzaam geteelde pinda's en perfect met een knapperig stuk brood for een snelle maar vullende snack.
Of ontdek de onweerstaanbare smaak van Calvé Light pindakaas met 30% minder vet. Zonder toegevoegde suikers, maar nog steeds even smeuig en smaakvol.
Eén ding is zeker, de variëteiten van Calvé pindakaas bieden voor elk wat wils, ongeacht leeftijd en dieet.
Er zullen genoeg redenen zijn om nu naar de dichtstbijzijnde Albert Heijn te spoeden en van deze aanbieding te profiteren.
Niet alleen bespaart je op de portemonnee, maar je kunt ook verzekerd zijn van heerlijke, voedende momenten met een vertrouwd merk zoals Calvé dat al generaties lang in de harten van mensen woont.
Ontdek de juiste prijzen en bijkomende informatie in de weekfolder of op de Albert Heijn website. Klaar om je voorraad aan te vullen? Grijp deze kans nu het nog kan! Immerseer jezelf in de wereld van pindakaas met Albert Heijn en Calvé! Want waarom genoegen nemen met één pot als je er twee kunt hebben?