Ontdek een onverbreekbare vriendschap tijdens oorlogsgewoel in parel op Netflix: Een must-watch

Entertainment
door VDS
zondag, 24 maart 2024 om 11:45
all the light we cannot see netflix serie
Netflix pronkt met een adembenemend juweel in zijn repertoire. De serie genoot wijdverspreid succes en hield het wekenlang vol in de wereldwijde top 10 van Netflix. Laten we nog eens terugkijken op dit opmerkelijke verhaal.

Een heuse parel op Netflix: Oorlogsverhaal dat je onmiddellijk grijpt

Onze aandacht gaat uit naar de oorlogsserie 'All The Light We Cannot See'. Ga mee op reis met Marie-Laure, een volledig blind Frans meisje, en haar vader Daniel LeBlanc.
Ze verlaten Parijs met een mythische diamant om te voorkomen dat de nazi's die in handen krijgen. Hun missie is echter niet zonder struikelblokken, met een onverbiddelijke Gestapo-officier op hun hielen.
Tijdens de donkerste dagen van de oorlog ontwikkelt zich een onvermoedde vriendschap tussen Marie-Laure en Werner, een briljante tiener die onder de Hitler-regime werkt.
Terwijl ze de ware kracht van menselijke banden ontdekken, brengt 'All The Light We Cannot See' hun levens samen en geeft ons een kijkje in hun tienjarige levensreis.
Laat je onderdompelen in deze vierdelige serie, onder regie van Shawn Levy en geschreven door Steven Knight. Ontdek enkele nieuwe gezichten.
Aria Mia Loberti en Nell Sutton verzorgen beiden een jonge en oudere versie van Marie-Laure, en geniet van Mark Ruffalo in zijn vertolking van Daniel LeBlanc.