Kijkers reageren heftig op fonkelnieuwe dramaserie op Netflix

Entertainment
door RMO
zaterdag, 23 maart 2024 om 18:45
3 body problem netflix serie
Een nieuwe baanbrekende serie van de bedenkers van Game of Thrones is nu al twee dagen beschikbaar op Netflix. Deze sensationele serie biedt een futuristisch avontuur door tijd en ruimte.
De serie "3 Body Problem" is geïnspireerd op het gelijknamige boek van Cixin Liu, dat wereldwijd bekend is. David Benioff en D.B. Weiss, bekend van Game of Thrones, hebben samen met Alexander Woo van The Terror: Infamy, True Blood de serie ontworpen, geproduceerd en geschreven.

Een beslissing in China in de jaren 60 heeft grootse gevolgen

In 8 afleveringen, elk met een lengte van een uur, wordt er een dramatische weergave gedaan van de tragische gevolgen van een beslissing door een jonge vrouw in het China van de jaren zestig. De impact van deze keuze bereikt het heden via tijd en ruimte.
Zodra de natuurwetten beginnen te vervagen, bundelen een groep geniale wetenschappers en een onconventionele detective hun krachten om de grootste dreiging te weerstaan die de mensheid ooit heeft gekend.
Kijkers reageren zeer fel op de reeks: "Amai, hoe goed is dit wel niet.... Zalige serie, zie zoiets graag, nog 1 aflevering te kijken, spijtig dat het gedaan gaat zijn”.
"Ik heb het al helemaal uitgekeken, zo'n prachtige en spannende serie.”
"Ik heb de eerste 2 afleveringen gekeken, ik ben verslaafd, het is ontzettend goed gedaan. Ik zit op het puntje van mijn stoel."
“Voor mij is dit de meest levensechte scifi ooit. Het laat me ons hoekje van het universum nog meer waarderen. Hoe groots kun je als schrijver zijn om je bewustzijn op deze manier te verruimen.”