Netflix-kijkers kunnen zich opnieuw vergapen aan pracht en praal Bridgerton: Laatste deel van 3e seizoen staat oline, dit gaan we te weten komen

Entertainment
door VDS
donderdag, 13 juni 2024 om 11:45
bridgerton netflix serie
Het is dan eindelijk zover: het langverwachte tweede deel van het 3e seizoen van Netflix's meest geliefde kostuumdrama, Bridgerton, staat online en het publiek kan er maar geen genoeg van krijgen.
Zoals verwacht, werd dit seizoen, dat draait rond het liefdesverhaal rond Penelope en Colin, direct massaal bekeken door miljoenen fans over de hele wereld.
Een instant succes en de vorige seizoen herleefden ook opnieuw, wat resulteerde in duizelingwekkend hoge kijkcijfers. En die zullen vanaf nu dus opnieuw in de hoogte schieten.
De hamvraag in dit laatste deel blijft of Penelope haar pseudoniem van lady whistleblow kan handhaven. En hoe zal Colin reageren als hij verneemt dat het zijn verloofde is op wie hij wraak wil nemen door wat ze allemaal over zijn familie heeft geschreven?
Eloise, de beste vriendin van Penelope, wil haar broer in bescherming nemen en oefent druk uit op Penelope om de volledige waarheid op te biechten aan Colin. Het belooft nog spannend te worden.
Deze morgen was er even paniek omdat het tweede deel nog niet zichtbaar was voor kijkers van Netflix. Momenteel kan iedereen genieten van dit prachtige juweeltje op Netflix.