Netflix-kijkers in shock na bekijken intense thriller op Netflix: Moeder wil waarheid koste wat het kost bovenhalen

Entertainment
door RMO
woensdag, 12 juni 2024 om 15:45
kolory zla czerwien colors of evil red netflix film
Colors of Evil: Red of de originele Poolse titel: Kolory zła: Czerwień verscheen enkele weken geleden op Netflix. Een aangrijpend verhaal over een moeder die de moord op haar dochter wil ophelderen.
Nadat het lichaam van een jong meisje is gevonden op een strand in Tricity, ontdekt een ambitieuze officier van justitie dat de omstandigheden van de moord lijken op een misdaad van vijftien jaar geleden.

Moeder en een officier van justitie willen waarheid bovenhalen na moord op jong meisje

Wanneer zijn leidinggevende hem verbiedt de gesloten zaak te heropenen, besluit de man samen te werken met de moeder van het slachtoffer, een rechter die worstelt met het opnieuw opbouwen van haar leven na het verlies van haar dochter.
Alleen verenigd door hun vastberadenheid om de waarheid te achterhalen, begint het duo aan een gevaarlijk onderzoek dat leidt naar een van de nachtclubs aan zee die door de plaatselijke onderwereld worden gecontroleerd.
Maja Ostaszewska en Jakub Gierszał spelen de hoofdrollen in deze duistere thriller Colors of Evil: Red, gebaseerd op de misdaadroman van Małgorzata Oliwia Sobczak.
Kijker vinden deze film een aanrader. “Het is echt goed. Maar erg aangrijpend, vooral het deel over huiselijk geweld” of "Fantastisch en het einde is een schok!", zijn enkele online commentaren.