Netflix-kijkers in spanning en emotioneel wanneer meisje moet zien te overleven: “Prachtige film, heel wat traantjes gelaten”

Entertainment
door VDS
vrijdag, 10 mei 2024 om 18:45
where the crawdads sing netflix film
Op Netflix kan je een film vinden die veel emoties oproept bij het publiek. Het gaat over een jong meisje dat in isolement leeft en in moeilijkheden verkeert als een van haar vrienden vermoord wordt.
We hebben het over 'Where the Crawdads Sing', een film geproduceerd door Reese Witherspoon en Lauren Neustadter.
Het hoofdpersonage 'Kya', vertolkt door Daisy Edgar-Jones, werd als kind verlaten en moet leren overleven in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina tijdens de jaren '50.
Als Kya wordt geconfronteerd met toenemende isolatie, vooral door de aanhoudende geruchten over het 'meisje van het moeras', vindt ze troost bij twee jonge mannen uit het dorp, op wie ze verliefd wordt.
Alles verandert echter als een van de twee mannen dood wordt aangetroffen en Kya de belangrijkste verdachte wordt. Het politie onderzoek dat volgt werpt vragen op zonder duidelijke antwoorden.
Kijkers houden van het verhaal: “Prachtige film, heel wat traantjes gelaten”, “Prachtige film! Deze MOET je zien!!!!”, lezen we online.
‘Where the Crawdads Sing’ is gebaseerd op het gelijknamig bestseller boek van Delia Owens uit 2018. Ook het boek kan op veel complimenten rekenen.
“Ontzettend mooi boek en ook de film”, “Heel mooi boek. Ik heb het in sneltempo uitgelezen”, “Ik vind het leuk dat er wordt gezegd dat er een boek van is. Dan kan je genieten van beide.”