Scoor nu een XXL familiepack kwaliteitsvlees bij Lidl voor een zomerse BBQ of lekker in de pan!

Shopping
door VDS
vrijdag, 10 mei 2024 om 19:45
lidl
De zon gaat schijnen, de temperatuur gaat omhoog, dus het is tijd voor bbq's in de achtertuin. Wat hoort er onlosmakelijk bij een barbecue? Juist, hamburgers!
En laten we nu net een onweerstaanbare promotie voor je hebben gespot, die je zeker zal veroveren met zijn smaak en prijs. Bij Lidl kan je namelijk nu terecht voor een sappige en malse rundhamburgers.

Een XXL pakket rundhamburgers om met heel het gezin van te genieten bij Lidl!

Lidl, de supermarktketen bekend om haar hoogwaardige producten aan voordelige prijzen, heeft een smakelijke promotie lopen. Tot en met 14 mei is er een XXL promotie op rundhamburgers. En we hebben het hier niet over zomaar een hamburger, maar over een familiepack!
Het zijn de hoge kwaliteit, 100% puur rundvlees hamburgers die je gewend bent van Lidl, maar dan in een extra groot formaat. Dit pakket van maar liefst 750 gram is ideaal voor als je een groot gezin hebt, of voor als je met vrienden of familie een gezellige barbecue organiseert. Of je verdeeld het geheel over verschillende pakketjes en vriest het vlees in voor later, lekker handig!
De hamburgers zijn makkelijk te bereiden op de bbq, op de grill, in de pan, in de oven... Hou je van een beetje pit? Kruid de hamburgers dan met peper en zout en serveer ze met je favoriete saus en garneringen. Of je nu houdt van traditioneel met sla, tomaat en augurk, of avontuurlijk met blauwe kaas, spek en avocado, alles is mogelijk met deze veelzijdige hamburgers.
Maar dat is nog niet alles. De prijs van dit dikke, sappige familiepack rundhamburgers is eveneens om je vingers bij af te likken. Normaal gesproken betaal je voor dit pakket een stevige prijs, maar nu heb je de mogelijkheid om je slag te slaan en te profiteren van een significante korting.
Je kan dit familiepack van 750 gram rundhamburgers krijgen voor slechts €7,49! Dat betekent een korting van maar liefst 23% op de normale prijs.
Grijp dus snel je kans en geniet van heerlijke hamburgers met een geweldige korting. Ontdek zelf de hamburgerhemel bij Lidl, maar wees snel, want voor je het weet is de actie afgelopen!