Brooke Shields schittert in hartverwarmende Netflix romcom: Prachtige setting, een bruiloft en animo gegarandeerd

Entertainment
door VDS
vrijdag, 10 mei 2024 om 11:45
mother of the bride netflix film
Brooke Shields, de legendarische actrice, speelt de hoofdrol in een romantische komedie die vanaf nu te zien is op Netflix.
In deze vermakelijke film staan Brooke Shields en een cast vol sterren tegenover elkaar als genodigden van een bruiloft. En er doen heel wat sappige roddels de ronde. Shields neemt de rol van Lana op zich, een bezorgde en zorgzame moeder, in Mother of the Bride.

Brooke shields als overbezorgde moeder voor haar dochter, maar ook voor haar eigen hart

In Mother of the Bride brengt Lana's dochter Emma, nadat ze is teruggekeerd uit het buitenland, het grote nieuws dat ze van plan is om te trouwen. In Thailand en de trouw zal al de volgende maand zijn!
De situatie wordt nog een stuk ingewikkelder wanneer Lana erachter komt dat de geliefde van haar dochter niemand minder is dan de zoon van de man die haar jaren geleden het hart brak.
Benjamin Bratt, Miranda Cosgrove, Rachael Harris en Chad Michael Murray zijn ook castleden in deze film. Het geheel wordt geregisseerd door Mark Waters, bekend van films zoals Mean Girls en Freaky Friday.
Dit verhaal voorspelt veel onbeantwoorde vragen en gevoelens, prachtige settings en heel wat misverstanden. Alle clichés van een leuke, luchtige romcom zullen dus aanwezig zijn. Veel kijkplezier en laat ons weten wat je ervan vindt.