Netflix heeft nieuwe bingetopper van formaat te pakken: “Was heel goed en emotioneel”

Entertainment
door VDS
maandag, 10 juni 2024 om 11:45
ni una mas raising voices netflix serie
Een Spaanse tienerdramaserie, Raising Voices, of in het origineel Ni una más, verscheen op 31 mei op Netflix en wordt nog steeds populair bekeken.
Het verhaal richt zich op Alma (Nicole Wallace), een 17-jarige die op het punt staat om haar middelbare school af te ronden. Ze heeft twee goede vriendinnen en samen ervaren ze typische tienerissues als uitsluiting, jaloezie, en problemen met ouders en zefs toxische relaties.
Maar alles neemt een andere wending wanneer het profiel @Iam_colemanmiller een foto post met de tekst: 'Dit ben ik de dag voordat ik werd verkracht'. Vanaf dat moment is niets meer hetzelfde.

Tiener tracht halt toe te roepen aan persoonlijk geweld in Raising Voices of Ni una más

Alma lijkt meer over de situatie te weten en is vastbesloten de waarheid te onthullen en gerechtigheid te laten zegevieren. Maar de politie, de schoolleiding en de ouders lijken bepaalde feiten liever te negeren.
Vragen rijzen: Wanneer en hoe vond dit geweld plaats? Wie is de persoon achter dit account? Hoeveel waarheid schuilt er in deze aanklacht en wie is het echte slachtoffer?
Heel veel kijkers geven toe niet te kunnen weerstaan aan de serie en aan het bingen te slagen: “Aan 1 stuk door gekeken! Heel goed!”
“Zeer goeie serie! Het verhaal zit heel ‘mooi’ in elkaar. Velen zullen zich hier in één van de personages kunnen herkennen. Er wordt goed geacteerd en er zijn nogal wat plot twists… een aanrader.”
“Was heel goed en emotioneel. Mooi wat ze heeft gedaan en de ouders op het einde…”