Netflix-kijkers gaan uit hun dak over nieuwe rampenfilm: “Superspannend”

Entertainment
door RMO
zondag, 09 juni 2024 om 11:45
under paris sous la seine netflix film
Sous la Seine of Under Paris maakte twee dagen geleden zijn filmdebuut bij de Netflix-abonnees en wist meteen een plek in de Belgische Netflix top 10 te bemachtigen, dankzij de massale kijkersaantallen.
Het verhaal van Under Paris speelt zich grotendeels af rond de Seine in het centrum van Parijs, waar het gevaar in het water op de loer ligt. Een massagebeuren kan misschien wel een bloedbad worden.
In de zomer van 2024 organiseert Parijs de wereldkampioenschappen triatlon aan de Seine. Sophia, een briljante wetenschapper, wordt door Mika, een jonge milieuactiviste, geïnformeerd over een grote haai die diep in de rivier zwemt.
Sophia is deze vreeswekkende haai niet onbekend en moet terugkeren naar haar eerder onderzoek om bepaalde feiten te bevestigen. Met de hulp van Adil, de commandant van de rivierpolitie van de Seine, moeten ze hun krachten bundelen om een bloedbad in het centrum van Parijs te voorkomen.
Veel kijkers zijn superenthousiast over de film. “Superspannend. Het is wat anders dan Jaws en vele haaienfilms. Heel goed!”, “Top film”, “Gezien toch ferm”, “Juist gezien en vond het zeker en vast niet slecht hoor”
Maar we moeten er eerlijkheidshalve bij vermelden dat het einde toch wel wat vragen oproept: “Wel een raar einde”, “Wel stom einde”. Misschien komt er wel een opvolger, wie weet?