Netflix biedt niet-te-stoppen actiefilm: Gewelddadige confrontaties en opwindende roadtrip houden kijkers op het puntje van hun stoel

Entertainment
door VDS
maandag, 10 juni 2024 om 18:45
crooks netflix serie
De spannende actiethriller Crooks (Duitsland) is sinds begin april beschikbaar op Netflix en stond wekenlang in de top 10 van Netflix. Het is zeker de moeite waard om deze film opnieuw onder de aandacht te brengen.

Charly krijgt bezoek van 'oude' vrienden die zijn rustig leven verstoren in Crooks

Het verhaal gaat over Charly, die in Berlijn een rustig leven leidt met zijn gezin, maar plotseling wordt geconfronteerd met figuren uit zijn verleden. Zijn oude 'vrienden' bedreigen zijn familie en dwingen hem betrokken te raken bij de diefstal van een waardevolle munt.
Tegelijkertijd wordt Joseph, een clanleider uit Wenen, opgedragen om de gestolen goederen naar Oostenrijk te vervoeren. Het plan verloopt echter niet zoals verwacht en leidt tot conflicten met dodelijke gevolgen.
Het leven van Charly en Joseph kruisen elkaar onvermijdelijk, waardoor ze beide voortvluchtige worden. Ze zijn genoodzaakt om een plan te bedenken om Charly's gezin uit gevaar te brengen. In hun strijd voor wat voor hen waardevol is, komen ze in conflict met clans uit Berlijn, Wenen en Marseille.
Alleen vertrouwend op hun vriendschap, kunnen ze overleven. Dit markeert het begin van een opwindende, actievolle roadtrip die drie nationale grenzen overschrijdt.