Wees voorbereid op het EK: Met 1+1 gratis deal van Albert Heijn samen genieten voor, tijdens en na elke match!

Shopping
door VDS
maandag, 10 juni 2024 om 19:45
albert heijn
Elke sportevenement brengt mensen, maar als het gaat over het Europees Kampioenschap voetbal, dan is dat toch een hoogtepunt om samen voetbal te kijken.
Het bekijken van een intense voetbalmatch vereist echter de juiste spirit en de juiste snacks. Als je dit jaar van plan bent om elke wedstrijd te vieren met een beetje extra flair, dan heeft Albert Heijn precies wat je nodig hebt.

Minisnacks van Albert Heijn: 1+1 gratis, leuk en gezellig onder de rust van het EK voetbal!

Tijdens het EK van dit jaar biedt Albert Heijn namelijk een speciale 1 + 1 gratis actie aan op een breed scala aan mini-snacks van verschillende merken.
Je favoriete voetbalwedstrijden kijken was nog nooit zo leuk en smakelijk! De selectie bestaat uit de vertrouwde klassiekers, zoals de overbekende bitterballen, heerlijke mini-pizza's en smakelijke mini kaassoufflés.
Maar dat is nog niet alles, de keuze aan snacks is nog veel uitgebreider! Dus of je nu een die-hard voetbalfan bent, of je houdt gewoon van een gezellige avond met vrienden, deze actie van Albert Heijn is precies wat je nodig hebt.
Het beste nieuws? Je hoeft je geen zorgen te maken over de bereiding van deze smakelijke snacks. Ze kunnen allemaal bereid worden in een airfryer. Hierdoor zijn ze niet alleen super snel en gemakkelijk te bereiden, maar zijn ze ook nog eens een heel stuk gezonder dan wanneer je ze zou frituren.
Dus, ben je er klaar voor om deze EK-periode lekker te snacken en ondertussen te juichen voor je favoriete teams? Profiteer dan nu van deze geweldige actie en maak je klaar voor een fantastische EK-beleving.
De actieprijzen lopen uiteen van slechts 2,99 euro tot 6,99 euro en variëren per product. Survey de folder van Albert Heijn om alle details van de deelnemende producten in deze promotie te vinden, of ga simpelweg online naar de website van Albert Heijn om het volledige aanbod te ontdekken en je favoriete snacks aan jouw winkelmandje toe te voegen!
Laat het EK maar beginnen! Met de 1+1 actie van Albert Heijn heb je in ieder geval de snacks goed geregeld, en dat all in the comfort van je eigen huis.
schermafbeelding 2024 06 10 135955