Must-watch! Een familiefilm op Netflix met acteur uit 'Stranger Things' veroverde al miljoenen harten

Entertainment
door VDSzaterdag, 02 december 2023 om 18:45
we have a ghost netflix film
Op Netflix staan een aantal geweldig gezinsfilms die je gezellig met heel het gezin kan bekijken. Wij willen je aandacht vestigen op een film over een geest die eerder leuk dan eng is.

Netflix heeft een leuke, geestige film ‘We Have a Ghost’

We hebben het dan over de film 'We Have a Ghost'. Kort nadat de familie Presley naar hun nieuwe huis is verhuisd, ontdekt de jongste zoon, Kevin (Jahi Winston), al snel dat hij niet alleen is.
Het huis wordt bewoond door een geest genaamd Ernest gespeeld door David Harbour. Harbour werd genomineerd voor zowel een Emmy als een Golden Globe voor zijn rol als Jim Hopper in de sciencefictionserie Stranger Things.
Ernest is een vriendelijke geest als je hem eenmaal leert kennen, maar hij houdt niet van veel aandacht. Omdat hij niet kan praten en zich niet kan herinneren hoe hij gestorven is, heeft hij de hulp van de tiener Kevin nodig om zijn onafgemaakte zaken te regelen.
Kevin besluit een YouTube-kanaal te starten voor zijn nieuwe vriend en het duo wordt een internetsensatie - maar ze trekken onbewust de aandacht van de CIA.
De geest die Kevin "Ernest" noemt omdat dat op zijn shirt staat, kan zich niets herinneren over zijn vorige leven, dus Kevin voelt zich geroepen om hem te helpen zoeken naar antwoorden.

Al miljoenen kijkers lieten zich aangenaam verrassen door 'We Have a Ghost' op Netflix

Kijkers hebben duidelijk genoten en lieten zich verrassen door het verhaal van ‘We Have a Ghost’: "Deze film was zo goed en grappig" en "Het was echt goed met een aantal grote verrassingen”.
Ook al zie je normaal niet naar dit genre, toch kan je ervoor vallen, schrijft iemand online: "Ik vond het geweldig. Gisteren gekeken. Zelfs mijn man zat aan de tv gekluisterd en hij houdt meestal niet van de films die ik kijk.
We Have a Ghost is leuk voor het hele gezin. De cast bestaat uit Tig Notaro, Erica Ash, Anthony Mackie en Coolidge, die een tv-medium speelt