Het ultieme gemak voor je kerstboomverlichting vind je bij Action! Zowel ingenieus als warm en gezellig

Shopping
door VDSzaterdag, 02 december 2023 om 19:45
action winkel
In de laatste editie van hun weekfolder heeft Action een superpraktisch kerstverlichtingssysteem uitgelicht. Dit geavanceerde systeem zorgt voor veel gezelligheid tijdens de wintermaanden.

Action biedt een gemakkelijke oplossing om je kerstverlichting op gehangen te krijgen

De set met betoverende kerstlampjes kan zowel binnens- als buitenshuis gebruikt worden. Het luxuriance lights kerstverlichtingssysteem met ring is een gemakkelijke oplossing om je kerstverlichting op gehangen te krijgen.
Het bestaat uit 10 lichtsnoeren met een ring die je simpelweg aan de boom kan hangen. Geen gedoe meer met het geleiden van de lichtjes door de takken.
Elk snoer heeft 17 led-lampjes, zodat je in totaal kan genieten van 170 microledlampjes, zowel binnen als buiten. De kerstlichten hebben een lengte van 1,65 meter met een aansluitsnoer van 3 meter.
De lichten stralen een aangenaam warm-wit licht uit. Je kan ze instellen met 8 verschillende lichteffecten en het heeft ook een handige geheugenfunctie.
Je kan deze set aanschaffen voor de zeer schappelijke prijs van 5.95 euro per doos. De aanbieding is geldig tot en met 5 december.
Kijk voor meer informatie hier op de website van Action. Met deze verlichting creëer je in een handomdraai een gezellige en sfeervolle kerstboom. Iets om naar uit te kijken voor aankomend feestseizoen!