Topserie over wraak en liefde op Netflix raakt kijkers tot in hun hart: "Vond het zo jammer dat was afgelopen, top"

Entertainment
door VDSzaterdag, 02 december 2023 om 11:45
palpito netflix serie
Op Netflix is er geen tekort aan series die je meenemen naar verschillende werelden, emoties, tijden en plaatsen. Maar af en toe is er een serie die zich onderscheidt van de menigte en je hart raakt op een manier die je niet zou verwachten.
‘The Marked Heart’ of ‘Palpito’ is zo'n serie. Een intrigerende mix van drama, romantiek en mysterie, het belicht de worstelingen, vreugden en hartverscheurende momenten in het leven van de hoofdpersonages.
Deze Colombiaanse serie op Netflix, heeft Ana Lucía Domínguez, Michel Brown en Sebastián Martinez in de hoofdrollen.
De serie is het geesteskind van de Venezolaanse schrijver Leonardo Padrón. Hij is naast scenarioschrijver ook uitvoerend producent van The Marked Heart.
Simóns vrouw wordt vermoord om haar hart te verwijderen en te transplanteren naar Camila, de vrouw van een rijke man.
Op zoek naar wraak stort Simon zich in de gevaarlijke wereld van de orgaanhandel. In zijn verwoede zoektocht laat het lot hem verliefd worden op Camila, de vrouw die overleefde dankzij het hart van zijn vermoorde vrouw.
In het tweede seizoen ontdekt Zacarías Cienfuegos heeft ontdekt dat zijn vrouw Camila haar dood in scène heeft gezet. Geobsedeerd broedt hij op een meesterplan om haar terug te krijgen.
Een monumentale wraakactie zet hij in werking om Simón zo hard mogelijk te raken. Zacarías wil Simón precies dezelfde hel laten beleven als hij heeft geleden.
Kijkers worden werkelijk geraakt door deze serie en zijn heel verrassende plotwengind.
“Wat heb ik genoten van deze serie vond het zo jammer dat was afgelopen top top top kan niet wachten op het volgende seizoen.”
“Gisteren 10 afleveringen achter mekaar gezien.kon niet stoppen met kijken. Zo de laatste 4. Top serie.”