Kijkers vol bewondering voor innemend drama op Netflix: "Deze film heeft Oscars nodig, acteerwerk, plot, ..."

Entertainment
door VDS
dinsdag, 19 maart 2024 om 18:45
forgotten love netflix film
Of je nu een doorgewinterde cinefiel bent of slechts sporadisch een film uitkiest om te kijken, Netflix blijft een onmisbare bron voor eigentijdse filmische avonturen.
Een film die een tijdje terug werd opgenomen in het immer uitbreidende arsenaal van de streamingdienst is 'Forgotten Love' of ‘Znachor‘.

Een meeslepende film waarin een chirurg het geluk even niet aan zijn kant heeft

Met een speelduur van 2 uur en 20 minuten blijft deze film absoluut boeiend. Het is een Poolse productie die een breed kijkerspubliek weet te trekken.
'Forgotten Love' in de kern vertelt een universeel verhaal over een gevierde chirurg-professor, Rafal Wilczur. Helaas speelt het lot een tijdje niet in zijn voordeel.
Zijn vrouw verlaat hem en tot overmaat van ramp raakt hij zijn geheugen kwijt na mishandeld te zijn tijdens een overval.
'Forgotten Love' is gebaseerd op de klassieke Poolse roman "Znachor" geschreven door Tadeusz Dołęga-Mostowicz.
Kijkers hebben alleen maar superlatieven na het bekijken van deze beklijvende film. “Prachtige film, zeker een aanrader.”
"Deze film heeft Oscars nodig, acteerwerk, plot, kwaliteit. Aanrader!"
“Gisteravond deze gekeken. Echt een hele mooie Poolse film! Hij duurt wel lang maar verveelt geen moment.”
Met acteur Leszek Lichota aan het roer, die de rol van Professor Rafal Wilczur op zich neemt, vormt de film een broeierige mix van mysterie, drama en vooral ontroerende momenten.