Kijkers trakteren zichzelf op een knusse, gezellige feelgood film op Netflix: “Ik kan er niet aan weerstaan”

Entertainment
door VDS
zondag, 17 maart 2024 om 18:45
a perfect pairing netflix film
Op Netflix staan enkele zeemzoete films die je wegkijkt zonder op de tijd te letten. Mooie hoofdrolspelers die elkaar uitdagen en op een bizarre manier voor elkaar heel hard vallen.
Ook de film A Perfect Pairing is daar een voorbeeld van. Deze bijna 2 uur durende film gaat niet vervelen, dat garanderen we.

Een wijnverkoopster jaagt haar droom na en botst per ongeluk op een leuke manager

Wanneer Lola (Victoria Justice), in A Perfect Pairing een hardwerkende verkoopster van een wijnbedrijf in LA, haar baan opzegt in de hoop haar eigen wijndistributiebedrijf te beginnen, boekt ze gretig een vliegticket naar het Australische platteland om achter haar eerste potentiële klant, Vaughn Family Wines, aan te gaan.
Helaas voor Lola is de familie Vaughn niet geïnteresseerd in zaken doen met een startend bedrijf. Lola wil zich graag bewijzen en biedt zich aan als boerenknecht op de schapenboerderij van de familie Vaughn.
In eerste instantie lijkt Lola niet geschikt voor het zware werk van hekken repareren en schapen drijven, maar zij en de onstuimige stationsmanager Max (Adam Demos) sluiten een vriendschap terwijl hij haar traint. Maar zullen de geheimen van Max voorkomen dat Lola oogst wat ze romantisch zaait?
Kijkers genieten met volle teugen van deze bitterzoete film: "Leuke film. Ik heb hem gisteravond gekeken en hij was best een aanrader."
"Ik kan er niet aan weerstaan om hem steeds opnieuw te kijken 100xxxx. Ik wou dat deze twee in werkelijkheid bestonden."
"Ik twijfelde hierover, maar het was echt goed."