Kijkers bingen dit moordmysterie dat het een lieve lust is: "Deze serie moet je zien"

Entertainment
door VDS
donderdag, 13 juni 2024 om 18:45
el silencio muted netflix serie
Vorig jaar kwam een zeer mysterieuze thriller op Netflix. Een moordmysterie van een zoon op zijn ouders deed heel wat mensen de serie in één ruk bekijken. Tijd om hem nog eens voor te stellen: Muted of El Silencio.

Na de moord op zijn ouders wordt zoon elke seconde in de gaten gehouden

Als tiener vermoordt Sergio zijn ouders. Na een aantal jaar in een jeugdgevangenis wordt hij vrijgelaten. Maar zijn vrijlating heeft beperkingen.
Hij moet een enkelband dragen en zijn appartement (waar zijn ouders zijn vermoord) is uitgerust met camera's die hem overal in de gaten houden.
Sinds de dood van zijn ouders heeft Sergio geen woord meer gezegd. Hij heeft niets vertelt over waarom hij het deed, hoe hij het deed... niets.
Wat verbergt hij? En kan de psychiater die hem 24/7 in de gaten houdt, het tot op de bodem uitzoeken?
Arón Piper (Elite) schittert als Sergio in deze Spaanse psychologische thriller. Daaraast zijn er nog rollen voor Almudena Amor (The Good Boss) als Ana, Manu Ríos (Elite) als Eneko en Cristina Kovani (If Only) als Marta. De serie is van de hand van Aitor Gabilondo (Wrong Side of the Tracks).
Kijkers zijn aangenaam verrast door de hereniging van Arón en Manu die eerder al samen in Elite speelden. "Deze serie moet je zien. Het is zo goed. Je kijkt de hele serie aflevering na aflevering. Een echte aanrader."
"Dit was een rare trip. Vooral de laatste afleveringen: gestoord, raar, gestoord."