Wibra steekt tandje bij als je de beroemde Dasty ontvetter koopt: Kijk welke middel je erbij krijgt voor maar 1 euro extra!

Shopping
door VDS
donderdag, 13 juni 2024 om 19:45
wibra wilrijk gevel
Klaar om je schoonmaakroutine drastisch te verbeteren? De Dasty schoonmaakmiddelen zijn weer in de aanbieding bij Wibra!
Vanaf 6 juni tot en met 20 juni 2024 profiteer je van een ongeëvenaarde combideal: bij aankoop van een Dasty ontvetter spray krijg je een Dasty badkamerreiniger of een Dasty kalkreiniger erbij voor maar €1 extra! Dit is een aanbieding die je niet wil missen, wel alleen geldig op Wibra.be.

De Wibra combiedeal met Dasty superpoetsmiddelen voor maar 1 euro extra

Laten we eens nader bekijken welke producten binnen deze deal vallen. De Dasty Ontvetter Classic (1 liter) is jouw ultieme redder in nood als het op schoonmaken aankomt. Van ovens tot snijmachines, vloeren en zelfs je trainingsschoenen - deze schoonmaakheld maakt alles stralend schoon. Bovendien is deze ontvetter ook in een handige 5-literverpakking verkrijgbaar, mocht je behoefte hebben aan meer schoonmaakkracht.
Maar de ontvetter is niet het enige onderdeel van deze fraaie combideal. Bij aankoop krijg je namelijk de kans om een Dasty badkamerreiniger of een Dasty kalkreiniger voor slechts €1 bij te kopen.
De Dasty badkamerreiniger is een veelzijdig product dat alle oppervlakken van de badkamer aan kan. Door de vernieuwde, zuurvrije formule kan het ook zonder problemen op marmer worden gebruikt. Deze reiniger zorgt voor een langdurig fris gevoel en maakt elke centimeter van je badkamer weer blinkend schoon.
De Dasty kalkreiniger is een specialist in het aanpakken van kalkaanslag, roest of zeepresten. Of het nu gaat om je sanitair, badkuip, kranen of tegels met kalkaanslag - dit product heeft het allemaal onder controle.
Je krijgt deze geweldige producten nu samen in een combideal voor maar €3,99 in plaats van de gebruikelijke €6,28. Dat is nog eens een deal om niet te missen!
Grijp je kans en laat je huis weer stralen met de Dasty schoonmaakmiddelen. Vergeet niet: deze actie is alleen geldig van 6 tot en met 20 juni 2024 op Wibra.be. Wees er dus snel bij en geef je schoonmaakroutine de upgrade die het verdient.