2 huiveringwekkende horrorfilms op Netflix laten je van angst achter je kussen kruipen

Entertainment
door VDS
zondag, 19 mei 2024 om 11:45
the exorcist believer netflix film
De Belgische Netflix-kijkers hebben zich opnieuw laten verleiden door het rijk van het paranormale en onverklaarbare. We stellen twee opvallende horrorfilms aan jullie voor.
Het blijkt dat horrorfilms een universele aantrekkingskracht hebben, en in dit geval hebben we het over de twee die thans op de eerste en tweede plaats van de Belgische top 10 van Netflix staan: Five Nights at Freddy's en The Exorcist: Believer.

Onverklaarbare en demonische gebeurtenissen zetten kijkers van Netflix op scherp

Op de eerste plaats staat Five Nights at Freddy's, een meeslepend horrorverhaal dat je op het puntje van je stoel laat zitten. Deze film volgt het leven van een jongeman gedwongen tot arbeid in de vervallen en beruchte pizzeria, Freddy Fazbear's, met niets dan een spookachtige verleden en vloekende animatronics voor gezelschap.
Als zijn zus zich bij hem voegt, begint een angstaanjagend avontuur waarin ze gedwongen worden de schaduwen van hun verleden onder ogen te zien, allemaal terwijl ze de mysteries onthullen die deze spookachtige pizzeria verbergt.
Op de tweede plaats is The Exorcist: Believer, een tintelend, bot-chilling verhaal van twee meisjes die plotseling verdwijnen en terugkeren zonder enige herinnering aan waar ze zijn geweest. Als de aleenstaande vader van een van de meisjes, Victor Fielding, bezorgd raakt over hun gedrag en vreemde symptomen, begint hij te geloven dat ze misschien wel bezeten zijn door demonen.
De zoektocht naar antwoorden voert hem naar Chris MacNeil, de enige persoon die een soortgelijke ervaring heeft ondergaan.
Deze twee films belichamen het genre van de horror op zijn best en dagen je uit om de wereld van het paranormale, het onverklaarbare en demonische krachten te betreden. Als je een fan bent van horrors en geniet van het piekeren over mysteries die ervoor zorgen dat je nachts wakker ligt, dan zijn deze twee films zeker iets voor jou.
Bereid je voor op een nacht vol schrik, angst en onverwachte wendingen met Five Nights at Freddy's en The Exorcist: Believer.