Penelope en Colin stelen de show in nieuwste seizoen van Bridgerton op Netflix: Maar kritiek wakkert aan bij kijkers

Entertainment
door VDS
zaterdag, 18 mei 2024 om 13:45
bridgerton netflix serie
Sinds 2 dagen staat het derde seizoen van Bridgerton online. Zoals verwacht wordt het massaal bekeken door de miljoenen fans van de reeks.
Dit nieuwe seizoen draait helemaal om Penelope en Colin die hun relatie zien openbloeien. Maar ook Francesca Bridgerton is een debutante die op zoek gaat naar een gepaste echtgenoot.

Kijkers niet allemaal euforisch over derde seizoen van Brigerton

Momenteel hebben de kijkers nog maar kunnen kijken naar de eerste 4 afleveringen. De volgende 4 episodes komen eraan op 13 juni!
Ook al is dus nog niet het gehele verhaal gekend, toch hebben al heel wat mensen hun feedback gegeven en we moeten toegeven dat naaste de vele lovende reacties er nu toch ook wel heel wat kritiek komt op de makers van dit seizoen.
bridgerton netflix serie
Veel fans hebben de vier afleveringen gebinged en hebben ervan genoten: "Dit seizoen is eigenlijk veel meer naar mijn smaak dan het vorige. Misschien zelfs meer dan seizoen één. Dus ik ben er super blij mee. Ik ga het dit weekend nog een keer kijken met mijn hubby."
"Ik vond het geweldig, ik kan niet stoppen met kijken. Vooral aflevering 4, toen ik zag hoe Colin tot het besef kwam dat hij verliefd op haar is, maakte dat ik een sprongetje van vreugde maakte. Ook het gezicht van Pen toen hij haar zijn liefde betuigde, de woorden die ze altijd al wilde horen, onbetaalbaar! Ik kan persoonlijk niet wachten op de volgende 4 afleveringen!!!"
Zo blijkt dat kijkers veel vragen stellen rond de typische sfeer die in de vorige seizoenen wel werd opgebouwd: "Waarom zoveel Cressida? Waarom zo weinig van Anthony? Waarom zo veel van de Mondrichs? Ik hoop dat het allemaal klopt, in de laatste vier afleveringen. Het spijt me maar ik voelde de chemie tussen Colin en Penelope niet, maar ik heb ervan genoten."
"Het is minder dramatisch dan de eerste twee seizoenen (tot nu toe), dus dit seizoen voelt meer karakter gedreven. Sommigen geven daar de voorkeur aan, anderen willen meer sprankeling."
bridgerton netflix serie
“Waar was alle kleur, de muziek, de spanning? Het voelt allemaal erg houterig en nogal rommelig. Ik bleef ook in slaap vallen en terugspoelen.”
"Het voelt allemaal gehaast en nogal nep - Colin en de sekswerkers?! Elke scène is zo kort, script met heel weinig dialoog, dan geracet om af te sluiten met snelle muziek... bizarre montage... Ik hoopte op een meer volwassen gesprekken en een rustige opbouw... vooral tussen de geliefden. Eerder teleurstellend."