Sla je slag bij Albert Heijn: 40% korting op 1 kilo mals kwaliteitsvlees!

Shopping
door VDS
zondag, 17 maart 2024 om 19:45
albert heijn
Pak je voordeel bij Albert Heijn deze week! Van 18 tot en met 24 maart kun je genieten van een verleidelijke korting van maar liefst 40% op de aankoop van 1 kilo malse kipfilet naturel.
Liefhebbers van gevogelte, dit is een aanbieding die je niet mag missen! Albert Heijn staat bekend om haar kwaliteitsproducten en geweldige aanbiedingen.

Promotie van mals kippenvlees bij Albert Heijn is zo de moeite!

En deze week voegt het een nieuwe aantrekkelijke aanbieding toe aan haar killerslijst. Het gaat hier om de meest veelzijdige kipfilet die je maar kunt vinden. Naturel, en dus ideaal om naar eigen smaak te bereiden en te marineren.
Wat dacht je van kipfilet in romige saus, pittige kipfilet uit de oven, of gezonde salade met gebakken kipfiletreepjes?
De mogelijkheden zijn eindeloos. En het beste is dat je het zelf kunt bereiden, precies op je eigen manier. Snijden in blokjes, reepjes of lapjes; het kan allemaal met deze kipfilet.
De malse kipfilet is ook zeer geschikt om thuis in te vriezen. Dat betekent dat je de houdbaarheid van de kip nog kan verlengen. Koop nu, vries in, en gebruik wanneer je zin hebt in een heerlijke zelfgemaakte maaltijd.
Een kilo van deze veelzijdige, makkelijk te bereiden kipfilet kun je nu bemachtigen voor slechts €5.69, een absoluut koopje!
Ga dus snel naar je dichtsbijzijnde Albert Heijn om optimaal te profiteren van deze niet te missen korting. Pak je kans, voor je het weet is de promotieweek voorbij!