Jouw nieuwe partner in succesvol klussen met professioneel resultaat, nu bij Action!

Shopping
door VDS
zaterdag, 16 maart 2024 om 19:45
action winkel
Omarm het gemak van modern schilderen met de FERM verfspuit, nu exclusief online beschikbaar bij Action. Bespaar kostbare tijd en moeite en ga voor een feilloos eindresultaat, zonder gedoe en zonder rommel.
Voor de ongeëvenaarde prijs van 26,95 euro incl. BTW en Recupel-bijdrage (exclusief leverkosten) kun jij snel en grondig elk type verfklus aanpakken, waarbij je direct kunt genieten van de professionele resultaten.

Neem elke verfklus met beide handen aan en geniet van het professionele resultaat!

Met een hoogwaardige 1200 ml capaciteit is de FERM verfspuit perfect uitgerust om zelfs de meest omvangrijke verfklussen aan te kunnen.
Of je nu van plan bent je hele woonkamer van een nieuwe laag verf te voorzien of je verweerde hek of tuinhuis een grondige opknapbeurt wilt geven, deze verfspuit heeft wat je nodig hebt.
Hij is ontworpen om zeer veelzijdig te zijn en is geschikt voor zowel water- als oplosmiddelgedragen verf, lak en beits. Dankzij deze verfspuit kun je bijna elk oppervlak moeiteloos aanpakken en transformeren, van muren tot meubels en alles daartussenin.
Maar het gemak stopt niet bij de veelzijdigheid in de verfkeuze. Deze verfspuit heeft ook een indrukwekkend lange netsnoer van 3 meter. Je hoeft daardoor niet continue je kabel te verplaatsen.
De handgreep van de verfspuit is zacht en ontworpen voor ultiem comfort tijdens het werken. Het apparaat wordt ook geleverd met vier verschillende opzetstukken, waardoor je telkens de juiste maat hebt voor de klus die je aanpakt.
De verfspuit heeft ook drie verschillende verstelbare spuitpatronen: rond, horizontaal en verticaal, waarmee je voor elke klus het juiste patroon kunt selecteren.
Let wel, dit fantastische artikel is online exclusief verkrijgbaar bij Action. Mis deze kans niet om je doe-het-zelf capaciteiten naar een hoger niveau te tillen.
Grijp de kans en laat geen enkele verfklus je nog intimideren. Bespaar tijd en stress en ga voor de FERM verfspuit: jouw nieuwe partner in succesvol klussen.