Puddle Jumper bij Wibra: dé oplossing voor veilig en plezierig leren zwemmen

Shopping
door RMO
dinsdag, 25 juni 2024 om 19:45
wibra bornem
Voor het eerst leren zwemmen is een van de kinderlijke hoogtepunten die we allemaal koesteren. Of het nu in een zwembad of aan zee is, zwemmen zorgt altijd voor heerlijk verfrissend plezier voor de kleintjes in onze levens.
Er is echter ook een begrijpelijke angst voor ouders vanwege de gevaren van het water en het opbouwen van vertrouwen bij het leren zwemmen is een essentiële stap.

Leer je kind veilig wennen aan het water met Puddle Jumper van Wibra

Een grote assistent in deze zwemlesfase kan de betrouwbare Puddle Jumper van Wibra zijn, nu beschikbaar als een fantastische online deal.
De Puddle Jumper is een innovatief zwemhulpmiddel. De Puddle Jumper is heel eenvoudig, maar doeltreffend. Het is een zwemband met geïntegreerd zwemvest, design dat zowel functioneel als uiterst veilig is, gecombineerd tot één naadloos systeem.
De Puddle Jumper is gemaakt van een comfortabele nylon stof. De ingebouwde schuimkussens zorgen ervoor dat ze kunnen drijven zonder hun bewegingsvrijheid te beperken - perfect voor het aanmoedigen van exploratie en onafhankelijkheid.
Maar dat is niet alles! De gespen aan de achterkant ontzorgen de ouders helemaal omdat ze zijn ontworpen zodat kinderen ze zelf niet kunnen openmaken. Ze zijn gemakkelijk aanpasbaar voor ouders die zorg dragen voor de veiligheid van hun kinderen.
Geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar (15-30 kg), de Puddle Jumper is ook een perfect cadeau voor elke ouder. Het biedt een veilige, comfortabele en praktische oplossing om te helpen bij de vroegste fasen van het zwemmen.
Met een afmeting van 58 x 23,5 x 17 cm, de Puddle Jumper is groot genoeg om veiligheid en steun te bieden, maar is ook klein genoeg om gemakkelijk te vervoeren, op te bergen en mee te nemen op elk zomers avontuur.
De Puddle Jumper is nu verkrijgbaar bij Wibra voor een online deal prijs van slechts 17,99 euro.
Laat de waterpret maar beginnen, het zwemmen is nog nooit zo veilig en leuk geweest.