De perfecte reisoplossing voor je hond: Momenteel geweldig product leverbaar bij Lidl!

Shopping
door RMO
donderdag, 20 juni 2024 om 19:45
lidl
Als je een hondenbezitter bent en op zoek naar een veilige en comfortabele oplossing voor het reizen, thuisblijven of zelfs het trainen van je hond, dan heeft Lidl precies wat je nodig hebt.
Op de Lidl webshop vind je momenteel een uitstekende promotie voor een opvouwbare hondenbench.
Deze hondenbench biedt niet alleen een veilige en afgesloten ruimte voor uw huisdier, maar is ook ontzettend handig om mee te nemen op je avonturen.

Een bench die je kan inklappen, op de webshop van Lidl gespot

Het meest opvallende aan deze bench is dat je ze kan inklappen tot een compacte afmeting, waardoor het gemakkelijk is om op te bergen en te vervoeren.
Dus of je nu een uitstapje naar het park plant of een lange reis naar een nieuwe stad, deze bench maakt je reis voor jou en je hond zorgeloos.
Het materiaal van deze hondenbench is een duurzaam polyester met gaaspanelen. Dit laat niet alleen frisse lucht binnen voor uw hond, maar geeft hem ook de mogelijkheid om rond te kijken en betrokken te blijven bij zijn omgeving. Het mesh geeft de bench ook een goed geventileerde ruimte, essentieel voor het comfort van uw huisdier.
De grote rits maakt het openen en sluiten van de bench uiterst eenvoudig, dus er is geen gedoe tijdens het in- en uitladen van je hond. Bovendien zijn de zachte zijden van de bench zacht voor de huid van de hond en zorgen voor een comfortabele ligplaats.
Wat betreft de afmetingen is de bench ongeveer 70 x 52 x 50 cm (l x b x h) en heeft een draagvermogen van maximaal 32 kg.
Het gewicht van de bench zelf is slechts ongeveer 3,2 kg, dus het is gemakkelijk te dragen en zal je niet belasten, waar je ook naartoe gaat.
Nu vraag je je misschien af wat de prijs van deze handige hondenbench is. Voor een bench van deze hoge kwaliteit en functionaliteit is de prijs zeer redelijk. Voor maar 49,99 euro is deze bench van jou.
Neem een kijkje op de Lidl website voor meer informatie over deze onverslaanbare aanbieding.