Netflix laat kijkers genieten van zon, zee en tienerdrama: "Deze serie was zo geweldig en verfrissend"

Entertainment
door RMO
dinsdag, 25 juni 2024 om 18:45
surviving summer netflix serie
De Netflix-serie 'Surviving Summer' is al in haar tweede seizoen en is de perfecte ontspanning voor deze warme dagen, gevuld met zon, zee, strand en tienerdrama.
Kijkers smullen ervan: "Net afgekeken en eerlijk gezegd 100% de moeite waard. Ik ben dol op surffilms en het was makkelijk te bingen, geen afgezaagd verhaal en echt heilzaam".
"Deze serie was zo geweldig en verfrissend. Makkelijk om naar te kijken, geen drama gedoe de hele tijd maar een goede en realistische ontwikkeling van personages en hun problemen.️"

Summer Torres wil professioneel surfster worden, maar botst op weerstand

Summer Torres herinnerde zich het afgelopen jaar waarin ze uitzonderlijke vriendschappen sloot en verliefd werd op Ari Gibson. In de nasleep van die onvergetelijke tijd in Shorehaven, heeft ze niet opgehouden met surfen op de meedogenloze golven rond Rockaway Beach, New York.
Ze koestert nu een nieuwe droom - om terug te keren naar Shorehaven en een professionele surfer te worden, net als haar Australische vrienden.
De moeder van Summer, Margot, geeft eindelijk haar zegen voor een reis naar Australië, maar met de bedoeling om Summer, die bekend staat om haar onvoorspelbare gedrag, in de gaten te houden.
Summer's vrienden, Poppy, Bodhi en Marlon, zijn blij om haar weer te zien; terwijl Ari's gevoelens gecompliceerd zijn.
Iedereen is geschokt als Summer aankondigt dat ze wil deelnemen aan de Nationals, net als zij, en wil uitkomen voor het State Team.
Ze zijn opnieuw allemaal verrast als Summer tijdens de try-outs spectaculair crasht en knalt. Ze is niet alleen goed, ze is een serieuze concurrent.
Echter, als Summer op miraculeuze wijze het team haalt, wordt ze automatisch de rivaal van de Teamkapitein - Wren, Ari's nieuwe vriendin.