Omring je huisdier met luxe dankzij onweerstaanbare deal van Lidl!

Shopping
door VDS
zaterdag, 18 mei 2024 om 19:45
lidl
Wie zijn trouwe huisdier écht wil verwennen, doet er goed aan om in het uitgebreide online aanbod van Lidl te kijken. Door de aanschaf van een comfortabele honden- of kattenmand van supermarkt, geef je je favoriete viervoeter een onweerstaanbare eigen plek in huis.
De hondenmand uit het online assortiment van Lidl is perfect voor katten, puppy's en kleine honden. Het heeft een licht verhoogde rand, zodat je hond zich veilig omringd voelt en kan genieten van een warm en knus gevoel.

Kat, hond of puppy, ze voelen zich super geliefd met deze aanbieding van Lidl!

Om te voorkomen dat de mand gaat schuiven, is er aan de onderkant een antislip-bodem aangebracht. Mocht de mand vuil worden, dan kan deze eenvoudig gereinigd worden met een vochtige doek.
Voor de kattenliefhebbers biedt Lidl een even aantrekkelijke optie: een overdekt huisdierbed. Dit bed is speciaal ontworpen voor katten en voorzien van een verwijderbaar omkeerbaar kussen, zodat het altijd kan worden aangepast aan de voorkeur van je kat.
Het verwijderbare kussen kan gemakkelijk met de hand gewassen worden op 30 °C, terwijl de mand zelf kan worden schoongemaakt met een vochtige doek.
Beide opties zijn van een compact formaat dat in vrijwel elk interieur past. Het huisdierbed heeft een diameter van ongeveer 58,5 cm en een hoogte van 14 cm, terwijl het overdekte huisdierbed ongeveer 42 cm in diameter en 35 cm hoog is.
Het beste van dit alles is misschien nog wel de prijs. Voor slechts 19.99 euro per stuk inclusief BTW (exclusief levering), kun je jouw huisdier voorzien van een comfortabele en veilige rustplek in huis. Jouw hond of kat zal je dankbaar zijn! Bestel vandaag nog bij Lidl, waar kwaliteit en comfort samenkomen.