Kijkers enthousiast over thriller met Daniel Craig, Rachel Weisz en Naomi Watts in de hoofdrol: "Heel spannend tot op het einde"

Entertainment
door VDS
zaterdag, 18 mei 2024 om 18:45
dream house netflix film
Ben je fan van raadselachtige verhalen, dan is er een film uit de bibliotheek van Netflix die je zeker moet bekijken. De spanning wordt opgebouwd tot de laatste seconde.
In 'Dream House' wordt je verleid tot het betreden van een woning met een duister en bloedig verleden, waar dringend een geheim ontvouwd moet worden.

Een huis met een duister verleden onthult schokkende waarheid

'Dream House' is een Amerikaanse thriller uit 2011 onder de regie van Jim Sheridan, met Daniel Craig in de hoofdrol. Rachel Weisz en Naomi Watts spelen de belangrijkste bijrollen in de film.
Het verhaal draait om Will Atenton en zijn vrouw Libby, die samen met hun twee dochters hun droomhuis hebben gekocht. Maar al snel ontdekt hij dat de vorige bewoners, ook een gezin met twee dochters, vijf jaar eerder door de vader zijn vermoord.
Terwijl het gezin zich realiseert dat ze worden bekeken, begint Will een zoektocht naar de mysterieuze man. Peter Ward, zoals hij heet, blijkt inmiddels te zijn vrijgelaten uit de psychiatrische instelling.
Hoewel deze film onder het genre ‘thriller’ valt is horror zeker niet aan de orde volgens kijkers: “Geen horrorfilm. Is eerder een prachtige film en heel spannend tot op het einde.”
“Is eigenlijk een mooi liefdesverhaal. Gisteren gekeken. Op een bepaald moment neemt de film wel een wending en dan moet je gewoon even bij de pinken blijven.”
De cast bestaat uit Daniel Craig als Will Atenton, Rachel Weisz als Libby Atenton (Wills' vrouw), Taylor Geare als Trish Atenton (Wills' oudste dochter), Claire Geare als Katie "Dee Dee" Atenton (Wills' jongste dochter) en Naomi Watts als Ann Patterson, de buurvrouw aan de overkant.