Neem je hond of kat vanaf nu overal mee naartoe: Lidl pakt uit met grandioos comfortabel accessoire voor je lieveling

Shopping
door RMO
zaterdag, 01 juni 2024 om 19:45
lidl
Een avontuurlijke dag op pad gaan met je viervoeter is nu gemakkelijker en leuker dan ooit dankzij Lidl's online promotie op de Jollypaw Hondenrugzak.
Deze praktische en veelzijdige rugzak stelt je in staat om je favoriete harige vriend overal mee naar toe te nemen, of je nu een wandeling door het park maakt, de stad verkent, een stevige fietstocht maakt of op bezoek gaat bij vrienden om hem of haar mee te nemen in de wagen.

Een handige rugzak, draagzak voor je hond: een topaanbod van Lidl

Waarschijnlijk heb je nooit eerder een hondenrugzak gezien die zo slim is ontworpen. Het paneel aan de voorkant en de zijkant kan worden geopend, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot je huisdier. Dit maakt het een eenvoudig proces om je kleine hond, puppy of zelfs je kat in en uit de tas te halen.
Een van de unieke eigenschappen van deze rugzak is de geïntegreerde korte leiband. Dankzij deze handige functie hoef je je nooit zorgen te maken dat je huisdier plotseling wegspringt of wegrent. Het biedt ook een extra veiligheidsmaatregel voor die momenten waarop je de omgeving gaat verkennen.
Het ontwerp van de Jollypaw Hondenrugzak stopt niet bij functionaliteit, het biedt ook comfort. De tas kan ook gebruikt worden als slaapplaats voor je huisdier. Het biedt een veilige en gezellige ruimte waarin je huisdier zich kan nestelen en beschermd voelt, of je nou in de buitenlucht of thuis bent.
Wat opbergruimte betreft zit je met deze rugzak ook goed. Er is een ruime zak aan de buitenkant waar je lekkernijen, speeltjes of andere benodigdheden in kunt stoppen die je onderweg nodig hebt. En met de verwijderbare bodemplaat kan je de tas eenvoudig schoonmaken.
Kom je vaak handen tekort tijdens uitstapjes met je huisdier? Dan is dit de oplossing! Met de Jollypaw Hondenrugzak heb je altijd beide handen vrij. De rugzak kan ook als draagtas worden gebruikt, wat hem nog praktischer maakt.
Met deze veelzijdige hondenrugzak kun je echt overal en altijd samen met je huisdier op pad. Voor de prijs van 19,99 euro exclusief leveringskosten voelt het als een koopje, gezien de vrijheid en het gemak die het met zich meebrengt. Mis deze online promotie bij Lidl niet! Alle info vind op de webshop van Lidl.