Met deze deal bij Aldi, loopt onmiddellijk het water je in de mond: Deze promo mag je niet missen

Shopping
door VDS
dinsdag, 11 juni 2024 om 19:45
schermafbeelding 2024 02 11 122722
Krijg je al trek als we zeggen: verse, panklare en zandvrije Zeeuwse hangcultuurmosselen, van het fijnste kaliber, rechtstreeks uit de koude, rijke wateren van de Nederlandse kust?
Dan hebben we goed nieuws voor je, want Aldi heeft momenteel nog tot 15 juni een heerlijke aanbieding waarmee je de sfeer van een avondje uit eten in je eigen huis haalt.

Mosselen aan een miniprijs en panklaar bij Aldi!

Hangcultuurmosselen zijn een waar genot voor elke liefhebber van schaal- en schelpdieren. Ze zijn gevoed door het voedselrijke zeewater en gekweekt in de schonere bovenlaag van het water, waardoor ze minder zand en gruis bevatten dan hun bodemcultuur broeders. Dat bespaart je heel wat spoelwerk in de keuken!
De Zeeuwse hangcultuurmosselen van Aldi zijn panklaar, wat betekent dat ze direct te bereiden zijn. Vlot en eenvoudig te koken en heerlijk om op tal van manieren te eten. Maak ze klassiek klaar met een wit wijntje, selderij, prei en ui, of probeer een meer avontuurlijke recept met kruiden en specerijen.
Zorg voor het milieu? Goed nieuws: Aldi's Zeeuwse hangcultuurmosselen zijn MSC-gecertificeerd. Dit betekent dat ze op een duurzame manier zijn gekweekt en geoogst. Met deze label garandeert Aldi dat jouw aankoop bijdraagt aan de bescherming van de wereldzeeën.
Met een gewicht van 65 tot 90 stuks per kilo ben je verzekerd van een royale portie mosselen. Heerlijk voor een gezellig maal met je partner, gezin of vrienden. Lekker, zeker als je een liefhebber bent.
Normaal gesproken betaal je voor deze luxe een stevige prijs, maar niet bij Aldi. Voor slechts €3.99 per kilo geniet je van deze heerlijke Zeeuwse hangcultuurmosselen. Dat betekent een korting van 20%, een aanbieding die je niet kan laten liggen!