Lidl schittert met must-have promotie voor stressvrije zomerdagen: Om overal mee naartoe te nemen

Shopping
door RMO
maandag, 20 mei 2024 om 19:45
lidl
De lente is aangebroken en de warme zomerdagen staan voor de deur, dat betekent picknicks in het park, dagjes naar het strand en misschien wel een roadtrip waarbij je lekkernijen fris wil houden onderweg.
Maar ook voor je alledaagse boodschappen waarbij je verse of diepvriesproducten in goede staat thuis wil krijgen, kan het in deze tijden al snel een uitdaging worden.

Houdt je hoofd, producten en picknick koel met promo van Lidl!

Gelukkig heeft Lidl de perfecte oplossing! Nog tot en met 21 mei loopt er bij Lidl een promotie voor een superpraktische boodschappentrolley met koeltas.
Dit handige ding is niet alleen geschikt voor je dagelijkse boodschappen, maar ook ideaal om mee op reis te nemen en je picknickspullen in te bewaren.
Of plaats de trolley op de achterbank om je dranken en sandwiches gekoeld te houden tijdens de reis. De koeltas houdt boodschappen zonder koelverpakking tot 4 uur lang vers, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over gesmolten ijsjes of warme boterhammen.
Maar de trolley met koeltas is niet alleen praktisch vanwege de isolatie: het heeft ook een ruim hoofdcompartiment, een voorvak met ritssluiting inclusief twee winkelwagenfiches, een elastisch trekkoord op de klep van de tas en licht lopende dubbele wielen.
Bovendien is de boodschappentrolley voorzien van een comfortabele telescoopgreep met een hoogte van ongeveer 100 cm, versterkte handgrepen aan de zijkant en een bodem met stabiliserende voeten. Daarnaast is de trolley ruimtebesparend opvouwbaar, wat hem perfect maakt om overal mee naartoe te nemen.
Wat ook je plannen mogen zijn deze lente en zomer, de boodschappentrolley met koeltas van Lidl is een betrouwbare partner.
Daarnaast is deze trolley ook online te bestellen, maar ook verkrijgbaar in de Lidl-filialen, tot en met 21 mei voor slechts €17.99 per stuk! Sla je slag nu en bereid je alvast voor op de warmere dagen.