Koop een potje, krijg er een gratis: Boost je maaltijden met deze superpromotie van Albert Heijn!

Shopping
door VDS
vrijdag, 01 maart 2024 om 19:45
albert heijn
Bij Albert Heijn begrijpen ze dat lekker eten start bij de juiste smaak. Daarom hebben ze een weelde aan kruiden en specerijen in hun assortiment.
Om dit nog aantrekkelijker te maken, introduceert Albert Heijn een speciale kruidenpromotie. Dit geldt van 26 februari tot 3 maart. Een perfecte gelegenheid om je keukenkastje aan te vullen met die extra specerijen die je altijd al wilde uitproberen.

Lekker eten start met de juiste kruiden: Bij Albert Heijn krijg je een tweede potje gratis!

Bij deelname aan deze actie krijg je een tweede kruidenpotje gratis wanneer je een eerste koopt. Met meer dan 50 verschillende soorten kruiden die deelnemen, is er een enorme selectie om uit te kiezen. Of je nu wilt experimenteren met nieuwe smaken of je voorraad favorieten wilt aanvullen, deze deal biedt volop mogelijkheden.
De kruiden- en specerijenpotjes die in deze promotie worden aangeboden, zijn allemaal van het merk Verstegen. Dit merk staat symbool voor kwaliteit en smaak. Bij Verstegen geloven ze dat de beste kwaliteit begint bij de oorsprong.
Daar waar de mooiste ingrediënten te vinden zijn, werken ze samen met lokale boeren aan de puurste kruiden en specerijen. Sinds 1886 hebben ze het volledige proces in eigen hand: van transport tot het malen en veilig verwerken.
Dit is een ideale kans om wat nieuws uit te proberen, zoals Chili vlokken, een populair ingrediënt in de Indiase en Thaise keuken. Deze vlokken zijn ook uitstekend in Zuid-Amerikaanse en Caribische gerechten, waar ze een scherpe smaak leveren die perfect past.
Een ander voorbeeld is de Verstegen Nasi & Bami kruidenmix. Met deze mix maak je een heerlijke Indonesische nasi goreng of bami goreng vol smaak. Het is zowel geschikt voor gerechten met kip als voor een vegetarische nasi of bami met veel groenten. Deze mix is 100% natuurlijk en bevat geen toegevoegd zout, met de oosterse smaak van gember en citroengras.
De prijzen voor deze producten variëren, maar ze kunnen online op de website van Albert Heijn worden bekeken. Maak gebruik van deze geweldige aanbieding en laat je inspireren door de eindeloze culinaire mogelijkheden die deze kruiden en specerijen bieden!