Dit hartverscheurend verhaal op Netflix over jongens die trachten te overleven, houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Entertainment
door VDS
vrijdag, 01 maart 2024 om 18:45
boy swallows universe netflix serie
Netflix heeft begin januari Trent Dalton's prijswinnende boek, 'Boy Swallows Universe', tot leven gewekt in een intrigerende serie. Deze unieke serie zal je onvermijdelijk weten te boeien.

Aangrijpende thema's en unieke personages raken kijkers wereldwijd

De serie is geladen met thema's van misdaad, drugs, gevaar en een verrassende dosis hoop, en deze worden weergegeven op een manier die zowel opvallend realistisch als dramatisch is.
Het verhaal van 'Boy Swallows Universe' gaat over twee kinderen die opgroeien in een problematische thuisomgeving - een ontbrekende vader, een broer die opgehouden is met spreken.
Maar ook een moeder in herstel van verslaving, een stiefvader die een heroïnehandelaar is, en een beruchte crimineel die als babysitter dienst doet.
Het personage van de jonge Eli Bell doet zo zijn best om te leren wat het betekent om een goed mens te zijn, maar het lot blijft hindernissen op zijn pad leggen.
De hoofdrollen in 'Boy Swallows Universe' worden vertolkt door Travis Fimmel, Simon Baker en Phoebe Tonkin. Felix Cameron en Lee Halley, ondanks hun jonge leeftijd, maken een grote indruk in de serie met hun authentieke en expressieve acteerprestaties.
Kijkers hebben lof en zijn enorm gecharmeerd voor 'Boy Swallows Universe': "Ik ben halverwege aflevering 3, het is briljant! Helemaal niet wat ik had verwacht."
"Het zit vol met geweldige personages."
"Eli was geweldig. Ik was stapelgek op deze serie."