Extra feestelijke promo's: Lidl biedt speciale paaskortingen voor Lidl Plus kaarthouders, pick en mix

Shopping
door RMO
vrijdag, 29 maart 2024 om 19:45
lidl
Nog geen plannen voor Pasen of nog op zoek naar de perfecte accessoires voor de paasbrunch? Lidl komt met een ongelooflijke aanbieding speciaal voor de trouwe klanten met een Lidl Plus kaart.

Profiteer met de Lidl Plus kaart van 2e aan halve prijs, pick en mix!

Deze paasperiode kun je profiteren van een 2e artikel aan 50% korting actie! Of het nu gaat om de schattige vilten paasmandjes of de energiezuinige Ledverlichting, Lidl heeft het allemaal!
Pasen is de tijd om samen te komen, te genieten van een heerlijke brunch en te zoeken naar de verborgen paaseieren. En bij Lidl begrijpen we dat de perfecte paasbeleving begint bij de juiste accessoires.
Daarom zijn er nu vilten paasmandjes beschikbaar voor slechts 2,99 euro. Deze mandjes zijn perfect om de paaseieren die de kinderen vinden mooi in te verzamelen.
Maar dat is nog niet alles. Wil je jouw paastafel echt laten schitteren? Dan kun je bij Lidl terecht voor Ledverlichting speciaal voor Pasen. Deze Ledverlichting bestaat uit 10 energiezuinige Led lampjes in de vorm van een ei. En net als de vilten mandjes kosten ook deze lampjes slechts 2,99 euro.
En voor wie nog op zoek is naar de perfecte tafeldecoratie, heeft Lidl ook sets van 12 of 18 decoratieve paaseitjes te koop voor slechts 1,99 euro.
Met Pasen in het vooruitzicht, nodigt Lidl al zijn klanten uit om te profiteren van deze geweldige aanbieding. Vergeet niet dat deze actie alleen geldig is voor klanten met een Lidl Plus kaart. Dus haal je kaart snel uit je portemonnee, kom naar Lidl en vier Pasen in stijl met dit geweldige aanbod.
Met deze geweldige actie zorgt Lidl ervoor dat je Pasen viert zoals nooit tevoren. Verzamel de paaseieren in stijl, verlicht de kamer en versier je tafel met de paasaccessoires van Lidl. Geniet van Pasen en de kortingen die speciaal voor jou zijn.