Romantisch Turks drama over kunstroof gaat hard en staat in 66 landen in Netflix top 10

Entertainment
door RMO
vrijdag, 29 maart 2024 om 18:45
art of love
Sinds half maart is er op Netflix een Turkse film beschikbaar die inmiddels in 66 landen in de top 10 staat, na slechts twee weken.
Ook in België staat Art of Love op de vijfde plaats in de rangschikking. In Nederland staat hij wat verder naar beneden op de 8e plaats.

Waarover gaat Heart of Love op Netflix eigenlijk over?

In Art of Love is Alin, een politieagent bij de kunstcriminaliteit afdeling van Interpol. Zij is al geruime tijd op zoek naar een dief die kostbare schilderijen steelt uit moeilijk bereikbare musea over de hele wereld.
Wie de dief ook moge zijn, duidelijk is dat geld niet de motivator is. Na jaren deze gentleman-dief nagejaagd te hebben, heeft Alin eindelijk een idee waar hij de volgende slag zal slaan.
De schok is groot als Alin ontdekt wie de dief is. Het blijkt haar vroegere geliefde te zijn, de miljardair zakenman Güney, die plotseling verdween toen zij op het punt stonden om te trouwen.
Alin's enige optie nu is om Güney opnieuw onder ogen te zien en hem op heterdaad te betrappen. Dit vormt het begin van een verhaal gevuld met actie, avontuur, intrige en romantiek.
Cast: Esra Bilgiç in de rol van Alin, Batuhan Parlak als muzikant en Birkan Sokullu in de rol van Güney.