Een ongelooflijk koopje bij Albert Heijn gaat de deur uitvliegen! Topmerk voor nog geen euro

Shopping
door VDS
zondag, 19 mei 2024 om 20:45
albert heijn supermarkt
Tegenwoordig zijn verzorgingsproducten zoals shampoo opvallend duurder geworden. Maar nu kan je wat voorraad aanleggen want deze week in de aanbieding bij Albert Heijn: Palmolive Shampoo's!

Gedaan met bad hairday's met promo bij Albert Heijn

Als eerste presenteren we je: de Palmolive Elke dag shampoo met natuurlijk kamille-extract. Deze shampoo is mild, voedend en speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik. Het reinigt je haar zonder hard te zijn en de PH-neutrale formule zorgt ervoor dat je haardos niet onnodig beschadigd raakt door het dagelijkse reinigen.
Ongeacht je haartype, deze shampoo maakt je haar zacht en soepel en introduceert die gezonde glans waar je altijd al naar op zoek was.
Dan hebben we de Palmolive Naturals Fresh & Volume shampoo. Zoals de naam al zegt, deze shampoo geeft je haar een frisse uitstraling en natuurlijke volume.
Verrijkt met citrus extracten van 100% natuurlijke oorsprong, de verfrissende formule reinigt je haar van wortel tot punt en geeft het een levendige veerkracht die blijft duren, dag na dag.
Maar dat is nog niet alles! Deze week, beide Palmolive shampoos zijn in promotie bij Albert Heijn! En wanneer we zeggen 'promotie', bedoelen we een ongelooflijk koopje!
Voor slechts 0,99 euro krijg je een bus van 350 ml van deze verzorgende shampoo's. Voor minder dan een euro krijg je de kans om je haar de zorg te geven die het verdient.
Dus, waar wacht je nog op, want deze promo is nog maar geldig tot en met 20 mei. Snel naar je dichtstbijzijnde Albert Heijn supermarkt en profiteer van deze geweldige aanbieding! Gun jezelf - en je haar - de hoogwaardige shampoo die het verdient, zonder je portemonnee te plunderen. Met Palmolive en Albert Heijn, elke dag is een goede haardag!