Verborgen parel met Jason Statham op Netflix: Actievolle wraakfilm die je geen seconde los laat

Entertainment
door VDS
zondag, 19 mei 2024 om 21:45
war netflix film
Heel wat Netflix-kijkers zijn fan van actieheld Jason Statham, die ondanks zijn gespierde personages ook telkens een menselijke touch geeft aan zijn vertolkingen. Op Netflix staat een film die toch nog even opnieuw in de spotlight mag gezet worden.

Actiefilm met Jet Li en Jason Statham in de hoofdrollen: Een wraakverhaal op het scherp van de snee

We hebben het over War, de film die in sommige landen ook gekend is als Rogue Assassin, is een Amerikaanse film uit 2007 onder regie van Phillip G. Atwell. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Jet Li en Jason Statham.
Het belooft een spannende thriller te worden met alle actie-ingrediënten die we verwachten in dit soort wraakfilms. Schitterende bolides, springen van gebouwen, maar deze keer ook met een aziatische touch.
Na de vermeende moord op zijn partner Tom Lone en diens familie door de beruchte en mysterieuze huurmoordenaar Rogue, wordt FBI-agent Jack Crawford gedreven door wraak, terwijl zijn wereld veranderd wordt door schuld en verraad.
Hij is zo geobsedeerd door wraak dat het hem onder meer zijn huwelijk kost. Uiteindelijk verschijnt Rogue opnieuw, met het doel een persoonlijke rekening te vereffenen.
Zijn verschijning resulteert natuurlijk in een afrekening. Er ontstaat een bloedige maffia-oorlog tussen de Aziatische rivalen Chang van de Triade en Yakuza baas Shiro.
Wanneer Jack en Rogue elkaar uiteindelijk onder ogen komen, zal de ware toedracht van hun verleden aan het licht komen.