Deze elegante oplossing van Lidl wil elke hondeliefhebber in zijn bezit hebben!

Shopping
door RMO
zaterdag, 23 maart 2024 om 19:45
lidl
Zijn we het niet allemaal eens dat honden geweldige huisdieren zijn? Ze zijn vriendelijk, loyaal en gewoonweg heerlijk!
Maar laten we ook eerlijk zijn: hoeveel we ook van onze viervoetige vrienden houden, niemand houdt van het opruimen van hondenpoep. Maar maak je geen zorgen! Lidl heeft de perfecte oplossing voor je.

Met dit accessoire van Lidl voor je hond wandel je met een gerust hart door je wijk

Met de hondenpoepgrijper van Lidl kun je nu snel en hygiënisch hondenpoep opruimen, zonder enig ongemak. Het is ontworpen op zo’n manier dat je het gemakkelijk kunt gebruiken en daarna net zo gemakkelijk kunt opruimen.
Deze grijper werkt als een verlengstuk van je arm, waardoor je kunt opruimen zonder ooit in direct contact te komen met de poep. Maar dat is nog niet alles. Bij elke aankoop wordt een rol van 10 hoogwaardige hondenpoepzakjes meegeleverd.
Gewoon het zakje over de opbergbox trekken en bevestigen en je bent klaar om te gaan. De online deal is een essentieel hulpmiddel voor alle hondenbezitters. En de prijs? Een betaalbare 9.99 euro!
De opbergbox van de grijper heeft bovendien een individueel aanpasbaar volume, waardoor het eenvoudig is om het aan de maat van je hond en zijn behoeften aan te passen.
En de handige meegeleverde karabijnhaak maakt het supergemakkelijk om de hondenpoepgrijper aan de lijn, rugzak, riem of wat dan ook te bevestigen.
Geïnteresseerd? Er zijn twee kleuropties om uit te kiezen. Mis deze geweldige deal niet. Ga naar de Lidl-website voor meer informatie en koop je hondenpoepgrijper online voor slechts 9.99 euro per stuk, exclusief leveringskost.
Dus waar wacht je nog op? Begin je wandelingen met je hond vandaag nog stijlvoller, makkelijker en hygiënischer.
Want een gelukkige hond betekent een gelukkige eigenaar, en een schoon parcours maakt een gelukkige gemeenschap. Bij Lidl begrijpen we dit als geen ander!