Laat je 'extra vers' verleiden: Albert Heijn kondigt 50% korting aan op megagezonde groente!

Shopping
door RMO
vrijdag, 22 maart 2024 om 19:45
albert heijn
Albert Heijn, heeft een nieuwe 'extra vers' promotie aangekondigd die de koopkracht van klanten sterk zal verbeteren. Deze aanbieding loopt nog tot 24 maart, snel zijn is de boodschap.

50% korting voor Albert Heijn klanten op broccoli, gezond en lekker!

In een poging om gezonde voeding toegankelijker te maken voor iedereen, geeft de winkelketen nu maar liefst 50% korting op alle broccoli-aankopen.
Daar waar klanten normaal gesproken 3,89 euro betalen voor een kilo broccoli, hoeven ze nu slechts 1,95 euro te betalen. Deze aanzienlijke prijsverlaging maakt deze gezonde groente ineens een stuk toegankelijker en de verwachting is dan ook dat veel klanten zullen profiteren van deze aanbieding.
Deze promotie komt voort uit de wens van Albert Heijn om klanten aan te moedigen gezondere voedselkeuzes te maken. Broccoli is een uitzonderlijk gezonde groente.
Zo is broccoli rijk aan een verscheidenheid aan vitamines en mineralen zoals vitamine C en kalium. Bovendien staat het bekend om zijn hoge vezelgehalte, wat bijdraagt aan een goede darmgezondheid.
Online vind je sowieso veel gezonde gerechten die met broccoli te maken hebben. Van soepen en salades tot pasta's en stoofschotels, klanten kunnen nieuwe, creatieve manieren ontdekken om deze voordelige groente te gebruiken.
Deze 50% kortingsactie op broccoli is nu van kracht bij alle Albert Heijn-winkels en duurt znog tot 24 maart. Haast je dus naar je dichtstbijzijnde winkel om te profiteren van deze geweldige aanbieding en geniet van de gezondheidsvoordelen van deze groene groente tegen een onklopbare prijs!