Beklijvende serie op Netflix brengt kijkers in verwarring: Brave huisvader of monster, welke optie is de juiste?

Entertainment
door VDS
woensdag, 13 maart 2024 om 18:45
clickbait netflix serie
Op Netflix staat een zeer intense miniserie, die je niet zomaar loslaat nadat je hem bekeken hebt. Want niets is wat het lijkt, heel mysterieus.

Hedendaags thema in de kijker op Netflix: fictie en non-fictie bijna niet te onderscheiden

In de cybertriller Clickbait wordt de kijker onmiddellijk in een heel prangende situatie gebracht wanneer huisvader Nick Brewer, gespeeld door Adrian Grenier (The Devil Wears Prada) ontvoerd wordt.
Is deze brave huisvader, loyale broer en lieve man wie hij zegt dat hij is, of is hij een monster dat vrouwen onrespectvol behandeld?
Op het internet wordt Nick middels een livestream te kijken gezet. Nick krijgt van zijn ontvoerders een bord met een duidelijke boodschap: “Bij de 5 miljoen views sterf ik.”
De teller telt ontzettend snel op en zijn naasten doen alles om de dader en het motief te achterhalen. Maar tijdens hun zoekttocht blijkt dat zelfs zijn eigen vrouw geheimen verbergt. Het wordt steeds moeilijker om realiteit en getrukeerde situaties van elkaar te onderscheiden.
“Clickbait bloedstollende serie moet je gezien hebben”, “Heel goed! Moeilijk, verrassend, meeslepend”, “Prachtige serie....en een zeer verassend einde”, lezen we online, zeker de moeite.
Verder in de hoofdrollen: Betty Gabrie speelt de rol van Nick’s vrouw Sophie Brewer en Zoe Kazan, als Pia Brewer zijn zus.