Action heeft een winnaar in huis! Dit product beschermt je hele gezin tegen schadelijke stralen, mis ze niet

Shopping
door VDS
woensdag, 26 juni 2024 om 19:45
action winkel
Zwoele zomerdagen en zonnige uitstapjes zijn stukjes geluk op zich. Maar UV-stralingen? Die mogen de pret absoluut niet bederven.
Daarom heeft Action de perfecte promotie voor je klaarstaan! Hun Zenova zonnecrèmes zijn namelijk door testaankoop verkozen tot beste koop. En dat klinkt toch als muziek in de oren?
In het grootse assortiment van Action zijn diverse producten te vinden, gaande van spraybussen tot traditionele smeertubes. Elk Zenova-product is vegan, rijk aan vitamine E, vrij van octocryleen en microplastics en te krijgen voor een prijsje waar je ‘u’ tegen kan zeggen. Goed voor jou, goed voor de natuur en geweldig voor je portefeuille!
Zo belooft de Zenova gezichtszonnebrand SPF 50 (100 ml) een hoge bescherming tegen de zon. Met een prijskaartje van slechts 3.99 euro biedt deze zonnebrandcrème meer dan enkel comfort. Ze is waterbestendig, daarom biedt ze zeker bescherming tijdens een plons in het zwembad, een intensieve sportbeurt of gewoon bij zweten.
Nog op zoek naar uitstekende zonbescherming voor je kleintje? Wel, dan is de Zenova zonnemelk roller Kids SPF 50+ (100 ml) voor 4,59 euro jouw absolute must-have. Dankzij de eenvoudige roll-on applicatie kan je jouw oogappel snel, gemakkelijk en vooral veilig insmeren. Zo kan je kind zorgeloos genieten van urenlang speelplezier in de zon.
Kortom, Action’s promotie op de Zenova zonnecrèmes komt als geroepen! Ze zorgen voor een optimale bescherming tegen de zon, zijn uiterst verzorgend voor de huid en bovendien super betaalbaar. Dat zal toch extra fijn smeren! Dus waar wacht je nog op? Haast je naar je dichtstbijzijnde Action en stockeer je zonbescherming voor deze zomer!