Waargebeurd verhaal op Netflix zal veel stof doen opwaaien: Misleiden en oplichten met als inzet, babies

Entertainment
door VDS
woensdag, 26 juni 2024 om 18:45
the man with 1000 kids netflix serie
Een nieuwe docuserie op Netflix vertelt het waargebeurde verhaal van een seriële spermadonor en de families die hem probeerden tegen te houden. Begin juli, concreet op 3 juli verschijnt hij.
Wij geven julilie al een vooruitblik naar de driedelige docuserie die dit opmerkelijk waargebeurd verhaal onder de loep neemt.
The Man With 1000 Kids onthult het aangrijpende verhaal van een charmante Nederlandse oplichter, Jonathan Meijer, die ervan wordt beschuldigd de wereld rond te reizen om moeders te misleiden om op grote schaal zijn baby's te krijgen.
The Man With 1000 Kids onderzoekt de duistere wereld van de vruchtbaarheidsindustrie en onthult hoe door een gebrek aan wereldwijde regelgeving sommige internationale vruchtbaarheidsklinieken anonieme donaties blijven toestaan.
Met exclusieve toegang tot een groep gepassioneerde en gekrenkte ouders ontrafelt deze serie het kronkelige verhaal van deze YouTuber.
Hij lichtte ouders van over de hele wereld op en zij zijn nu op een missie om aan te dringen op een wetswijziging om te voorkomen dat hij nog meer ouders oplicht.